Primele salariile reduse

15 Dec. 2011, 15:00 Seria 2
Primele** salariile reduse

Conducerea „Bătrânei Doamne” respectă întru totul data de virare a salariilor în conturile fotbaliștilor, dar, pe de altă parte, există și vești proaste. Fiindcă nu și-au atins obiectivul de cel puțin 7 puncte din partidele cu Chindia Tîrgoviște, Mureșul Deva și FC Argeș, „alb-roșii” vor lua mai puțin bani.

„Regret că trebuie să mă țin de promisiune, dar jucătorii știu bine că i-am avertizat că vor pierde 25% din valoarea conractelor dacă nu obțin cel puțin două victorii și un egal în ultimele trei etape ale turului. Când vor ajunge pe locul 3 își vor recupera toții banii și nu există persoană care să-și dorească mai mult decât mine acest lucru”, a precizat Giovanni Catanzariti.

Până acum, utiștii nu au avut o reacție vehementă la decizia conducerii, unii dintre ei nefiind prea convinși că președintele UTA-ei chiar își va pune în practică planul. Pe de altă parte, alții s-au obișnuit cu ideea că va trebui să tragă tare în retur pentru a-și recupera banii stipulați în contracte.

Obiectivul Campioanei Provinciei a devenit locul 3 și asta pentru că acesta ar putea deveni promovabil în Liga 1, în cazul în care Gloria Bistrița sau Poli Timișoara (dacă nu ambele grupări) nu vor obține licența pentru viitorul sezon al primului eșalon fotbalistic al țării. În acest moment, diferența dintre echipa „textilistă” și ocupanta ultimului loc al podiumului, Chindia Târgoviște, este de cinci puncte.

sursa: Sport Arad

15 Dec. 2011, 15:00 Seria 2
Pe aceeași temă