Primele reacții după aflarea veștii că Liga 2 va fi transmisă. Kiss: „Tot e bine că vom lua ceva”. Dochița: „Banii din drepturi ne vor ajuta „

Marius ANGHEL 16 Oct. 2015, 16:44 Seria 2
Primele reacții după aflarea veștii că Liga 2 va fi transmisă. **Kiss:

Începînd de săptămâna viitoare, Digi Sport și Dolce Sport vor transmite câte trei meciuri pe etapă din Liga a 2-a. Conform contractului semnat de cele două televiziuni cu FRF, echipe care vor intra în play- off vor primi cîte 15.000 de euro, cele care vor juca în play-out cîte 10.000 de euro, iar echipe care vor retrograda direct vor încasa cîte 7500 de euro.

Cum pierd stegarii bani dacă nu sunt televizați!

Președintele Unirii Tărlungeni, Kiss Iosif, spune că este mulțumit cu suma negociată de FRF pentru că „decât nimic, tot e bine că vom lua ceva. Noi suntem săraci, astfel că orice sumă care ne intră în cont ne ajută. Cu acești bani putem plăti arbitrajele pentru cîteva etape„. În schimb, președintele lui FC Brașov, Vasile Dochița, a fost surprins neplăcut de faptul că în etapa a 10-a, meciul cu CS Mioveni nu va fi televizat, astfel că echipa pe care o conduce va primi o sumă mult mai mică din partea sponsorului principal.„E bine că până la urmă s-a semnat acest contract. Banii care vor intra în cont din drepturile tv ne vor ajuta la organizarea meciurilor de pe teren propriu. Mă suprinde faptul că deși etapa viitoare vom cu CS Mioveni, meciul nu va fi televizat. Vom încerca să contactăm și alte televiziuni, pentru că noi ne dorim ca toate meciurile pe care noi le disputăm acasă să fie televizate. Avem și un contract de sponsorizare în derulare, iar suma scade atunci cînd meciurile noastre nu se văd la tv”, a declarat Dochița.Omul de afaceri Simon Maurer spunea încă de la începutul campinatului că înțelegerea cu FC Brașov are și o clauză specială, iar valoarea contractului de sponsorizare , circa 6500 de euro lunar, se poate mări sau micșora. „Condiția este ca meciurile să fie televizate, astfel că valoarea contractului se poate mări sau micșora”, spunea Maurer.

Articol scris de Adi MARICA (Monitorul Expres)

Marius ANGHEL 16 Oct. 2015, 16:44 Seria 2
Pe aceeași temă