„Primăria Petroșani nu poate susține echipa”

09 Jul. 2009, 14:55 Seria 2
„Primăria Petroșani** nu poate susține echipa

Primarul Tiberiu Iacob Ridzi, i-a convocat, joi, la Primăria Petroșani pe toți edilii din Vale  pentru a discuta despre susținerea financiară a echipei Jiul. Astfel, la discuție au luat parte mai toți primarii din Vale cu excepția celor de la Uricani și Aninoasa.  „Dacă nu se bagă Primăria nu se știe ce se va întâmpla cu echipa pentru că sunt probleme mari de ordin financiar. Fiscul e în control la toate echipele, sunt datorii la jucători, situația nu este deloc ușoară”, spuneau „minerii.
 

 

Primarul Tiberiu Iacob-Ridzi, inițiatorul demersului, susține că în niciun caz Primăria Municipiului Petroșani nu poate susține singură echipa Jiul. „Am avut prima rundă de discuții cu primarii din Valea Jiului pentru că echipa Jiul ar trebui să fie susținută de toate comunitățile din Valea Jiului. Primăria Municipiului Petroșani nu poate însă susține singură echipa”, a declarat primarul Tiberiu Iacob-Ridzi.
 

 

Jiul sărbătorește anul acesta și 90 de ani de existență, prilej cu care Alin Simota vrea să le ofere fanilor o aniversare de neuitat. „Pentru asta e nevoie de bani. Consiliul Județean a aprobat 200 de milioane de lei vechi pentru acest eveniment dar nu este o sumă suficientă”, spuneau cei din conducerea clubului.
 

 

Articol scris de Loredana Juglea

09 Jul. 2009, 14:55 Seria 2
Pe aceeași temă