Primăria Bistrița i-a alocat Gloriei doar jumătate din banii ceruți

03 Feb. 2012, 16:39 Seria 2
Primăria Bistrița i-a alocat Gloriei** doar jumătate din banii ceruți

Gloria nu mai primește sprijinul financiar de altădată nici de la Primăria Bistrița. Consilierii locali au votat alocarea sumei de 1 milion de lei pentru clubul lui Pădureanu. Este cea mai mică sumă care s-a alocat în ultimii ani de la bugetul local.

Deși au cerut suma de 2 milioane de lei, sumă pe care clubul Gloria a primit-o în ultimii ani, consilierii au tăiat nu mai puțin de jumătate în ședința de joi. Decizia a fost luată de către majoritatea consilierilor în ședința reunită de comisii și a fost supusă votului în ședința de Consiliu Local.

Consilierii au decis cu o majoritate covârșitoare, 20 din 21 (doar Alin Seserman de la PD-L s-a abținut) ca Gloria să primească doar 1 milion de lei din cei două milioane, restul sumei fiind trecută în fondul de rezervă al bugetului Primăriei. La ședință au fost prezenți, din partea Gloriei, Constantin Sănduță și Răzvan Grec.

Și echipele de handbal au primit o sumă mult mai mică decât cea de anul trecut. Astfel, s-au alocat 300 000 de lei pentru echipele de fete și de băieți. Cel mai probabil, CSM Bistrița, echipa de fete, va primi 200 000 lei iar echipa de băieți va primi 100 000 lei.

Sursa: Sportul Bistrițean

03 Feb. 2012, 16:39 Seria 2
Pe aceeași temă