Primă de la Primărie pentru ACS Poli! Robu a chemat jucătorii să le aplaude evoluția din tur

Marius ANGHEL 05 Dec. 2012, 15:35 Seria 2
Primă de la Primărie pentru ACS Poli!** Robu a chemat jucătorii să le aplaude evoluția din tur

Nicolae Robu a invitat, marți, în Sala de Consiliu a Primăriei, jucătorii și staff-ul de la ACS Poli Timișoara pentru a fi aplaudați de consilierii locali pentru rezultatele deosebite pe care le-au obținut în acest tur. Echipa a reușit să se claseze pe poziția a doua, la doar un punct diferență de liderul seriei a doua.

Primarul Timișoarei este mândru de noua echipă a orașului și de performanțele pe care le-a obținut în acest „semestru”, astfel că marți, în cadrul Plenului Consiliului Local a fost aprobată o nouă sumă de bani pentru ACS Poli Timișoara. „Am decis să oferim echipei de fotbal a Timișoarei o primă de 500.000 de lei din suma care trebuie alocată în anul 2013 pentru că vin sărbătorile de iarnă și pentru ca recompensă pentru rezultatele excelente pe care le-au obținut pe parcursul acestui tur și au reușit să se claseze pe un loc promovabil”, a spus Nicolae Robu.

Astfel, jucătorii de la ACS Poli Timișoara și staff-ul echipei au fost invitați, marți, în Sala de Consiliu pentru a fi aplaudați pentru meritele obținute, mai ales că de la ora 13:00, au sărbătorit încheierea turului.

„Vreau să subliniez că meritul este cu atât mai mare cu atât am plecat la drum fără mingi, fără apă minerală, fără jucători. S-a construit într-un timp foarte scurt o echipă din tineri care au fost selectați de echipa tehnică condusă de Valentin Velcea. Am reușit să încheiem turul cu o victorie duminică, la Oradea. Felicitări! Nu aveți voie să vă culcați pe o ureche pentru că va fi și mai greu în continuare”, a mai adăugat edilul timișorenilor.

În total, ACS Poli Timișoara a primit 2,5 milioane de lei de la municipalitate din suma totală de patru milioane alocată anual.

Vor juca trei amicale în patru zile

Turul din B2 s-a încheiat, însă jucătorii de la ACS Poli mai au de lucru până a intra în binemeritata vacanță. După ce marți au fost la Primărie, de unde au aflat vești bune, o primă suplimentară pentru acest sezon, elevii lui Veleca vor susține trei jocuri amicale în următoarele patru zile.

Astăzi, de la ora 14, gruparea în alb și negru întâlnește o selecționată Under 16 a județului nostru, la baza Dan Păltinișanu. Tot acasă se va juca și vineri, contra liderului din C4, Flacăra Timișoara, ca sâmbătă, ACS să meargă la Gara Mare unde va întâlni CFR Timișoara, de la ora 12.

Va fi un moment bun ca jucătorii aduși în probe la Poli să arate de ce sunt în stare, dar și un moment prielnic pentru a testa potențialul din zonă.

„În selecționata respectivă sunt cei mai buni juniori din județul nostru. Ei merită o șansă, oricând pot să ajunga la noi. Trebuie să îi urmărim îndeaproape. Este un proiect al clubului nostru, pe termen lung, de a propulsa spre prima echipă jucători talentați din zonă. Trebuie sa îi monitorizăm și să îi aducem încet în atenția publicului”, a declarat Valentin Velcea, antrenorul lui ACS Poli.

Sursa: Banat Sport

Marius ANGHEL 05 Dec. 2012, 15:35 Seria 2
Pe aceeași temă