Premieră: FC Olt Slatina – ACS Poli Timișoara va fi televizat

Mihai Andries 26 Mar. 2015, 13:56 Seria 2
Premieră:** FC Olt Slatina - ACS Poli Timișoara va fi televizat

Oficialii grupării FC Olt Slatina se află în tratative pentru transmitere meciului de la sfârșitul acestei săptămâni. Două posturi de televiziune sunt interesate pentru transmiterea disputei dintre gruparea pregătită de Dan Oprescu și ACS Poli Timișoara, liderul seriei a II-a. Meciul se anunță unul destul de interesant având în vedere că în play-off se va intra cu toate puncte acumulate în sezonul regulat.

În cazul unui succes, formația de la malul Oltului ar putea urca pe poziția secundă, în timp ce elevii lui Dan Alexa vor toate cele trei puncte pentru a-și mări distanța față de locul doi, ocupat în prezent de Metalul Reșița. Oficialul slătinenilor, Ionuț Ivan, a declarat că dorește ca toți iubitorii de fotbal să vadă această partidă foarte importantă.

„Dorim ca toți iubitorii de fotbal să se bucure de spectacolul fotbalistic care va avea loc la sfârșitul acestei săptămâni, când FC Olt va primi vizita celor de la ACS Poli Timișoara. Suntem în tratative pentru transmiterea acestui meci cu două televiziuni. FC Olt-ACS Poli Timișoara se va vedea la TV”, a afirmat Ivan.

Sursa: Gazeta Nouă

Mihai Andries 26 Mar. 2015, 13:56 Seria 2
Pe aceeași temă