Pregătiri în toi la „Dan Păltinișanu”!

22 Aug. 2012, 15:00 Seria 2
Pregătiri în toi la

Apropierea datei de start a campionatului și confirmarea drepturilor echipei de a evolua sub denumirea de ACS Poli și cu drept de promovare, au pus în mișcare angrenajul din jurul echipei. Azi a avut loc o ședință preliminară pentru ceea ce înseamnă organizarea jocului cu UTA, unul cu grad ridicat de risc.

La ședință a participat și președintele Florențiu Staicu, la plecare acesta a cerut „expres” îndepărtarea siglei „Fotbal Club” de deasupra inscripției „Timișoara” de la intrarea la vestiare, aceasta urmând să fie înlocuită cu „ACS Poli”. În zilele ce urmează vor avea loc mai multe lucrări de cosmetizare a arenei și alte pregătiri pentru prima etapă, precum verificarea turnicheților și curățenia generală. E posibil ca din cauza festivalului din jurul arenei partida să fie mutată luni, 3 septembrie.

Cel mai probabil ofițerul de presă al clubului va fi Levente Balint. Acesta va avea și misiunea să pună la punct un nou site într-un timp scurt. Mâine, echipa își va afla și noul sponsor tehnic, circa opt firme de echipament sportiv luptă la o licitație pentru a „îmbrăca” ACS Poli. „Cine îndeplinește condițiile câștigă, vrem un echipament de calitate. Acesta va fi pentru tot clubul și pentru centrul de copii și juniori, nu mai acceptă, să cumpere părinții sau să se aducă de acasă, vom face o magazie și pentru ei”, a declarat Călin Rosenblum, managerul sportiv al clubului.

ACS Poli va debuta în mod oficial înaintea partidei cu UTA printr-un joc în faza a IV-a a Cupei României, cu Șoimii Pâncota (Arad) în deplasare.

Articol scris de Cornel Biholari (Banat Sport)

22 Aug. 2012, 15:00 Seria 2
Pe aceeași temă