ASA a pierdut primul amical din Antalya: 0-2 cu Metalurgi Rustavi

ASA a pierdut primul amical din Antalya:** 0-2 cu Metalurgi Rustavi

În primul amical disputat  în cantonamentul din Antalya, divizionara secundă de fotbal ASA Târgu Mureș a pierdut duminică în fața ocupantei locului 6 din prima ligă a Georgiei, Metalurgi Rustavi, scor 0-2 (0-1). Golurile au fost înscrise în minutele 10 și 50, ambele în urma unor faze fixe. Mijlocașul mureșenilor, Claudiu Bumba a fost înlocuit în minutul 10 din cauza unei accidentări cauzată de o contră cu un adversar.

ASA a ratat cea mai mare ocazie în prima repriză, la o lovitură liberă  executată de Szilagyi, șutul fiind respins de la vinclu de portarul georgian.

În prima repriză, antrenorul Ioan Ovidiu Sabău a trimis în teren formația: Botoșer- Tomozei, Onicaș, Sepsi, Szilagyi – Alex. Dan- Hora, Petriș, Voiculeț, Bumba (”10 Huiban), Verdeș. După pauză, tehnicianul mureșenilor a înlocuit întreaga echipă, cei care au intrat pe teren fiind: Fejer – Hanca, Heil, Gugu, Turcu – Ologu, Candrea, Vârtic, Buhăescu – Amauri, Ceaca.

Doar doi ținuți pe tușă

Din lotul de 25 de jucători deplasat în Antalya mai fac parte N”Doye și Ugocian. Ultima noutate în lot față de cel prezentat înaintea plecării în Turcia este portarul Fejer Csongor, aflat în probe, jucător venit de la divizionara C FC Zagon, care a mai evoluat într-un joc amical pentru ASA.

În al doilea joc, mureșenii vor întâlni o altă echipă din Georgia, Merani Martvili, echipă clasată pe locul 12 în prima ligă. Partida va avea loc miercuri, 12 februarie. Formația va rămâne în Antalya până în 19 februarie, perioadă în care mai sunt programate alte două jocuri amicale. Al treilea se va disputa vineri, 14 februarie, în compania echipei FK Gefest Karagandy, ocupanta locului 11 din prima divizie a Kazakhstanului, iar ultima nu a fost încă stabilită.

Articol scris de Mihai Vereș

Pe aceeași temă