Precup vrea puncte de la Bistrița! „Trebuie să arătăm că suntem fotbaliști”

Publicat: 22 Nov. 2011, 11:31 Actualizat: 22 Nov. 2011, 11:32 Seria 2
Precup vrea puncte de la Bistrița!  „Trebuie să arătăm că suntem fotbaliști”

După seria pozitivă reușită în ultimele șase etape, căpitanul celor de la Alro, Gabriel Precup, crede că echipa slătineană poate obține un rezultat bun și în deplasarea de la Bistrița.

Succesul la scor reușit sâmbătă în fața formației FC Bihor Oradea, la capătul unei prestații apreciate de public, îi face pe fotbaliștii aflați sub comanda lui Daniel Mogoșanu să fie încrezători înaintea partidei din cadrul rundei care va încheia stagiunea de toamnă.

„A fost un meci foarte bun făcut de noi. Cu FC Bihor ne-am mobilizat la maximum, știam ce probleme am avut cu ei în sezonul precedent, nu am mai vrut să repetăm greșelile din trecut. Ne bucurăm că la ultima apariție din acest an în fața suporterilor noștri am avut o evoluție bună, pot să zic că a fost un spectacol. Ne-a ieșit totul, cred că a fost cel mai bun meci al nostru, scorul putea fi mult mai mare”, spune decarul aluminiștilor, Gabriel Precup.

„Trebuie să arătăm că suntem fotbaliști”

În ultima etapă a turului de sezon, echipa slătineană se va deplasa în Ardeal, pentru a întâlni una dintre favoritele la promovare, Gloria Bistrița. Precup consideră că Alro poate încheia neînvinsă confruntarea cu formația pregătită de Nicolae Manea.

„Mergem încrezători la Bistrița, turul de campionat nu s-a încheiat, noi pregătim toate meciurile foarte bine. Așteptăm un rezultat bun, trebuie să jucăm și să arătăm că suntem fotbaliști. Sunt favoriți, să fie ei considerați așa, noi încercăm să ciupim puncte. O victorie ar fi extraordinară, nici un rezultat de egalitate n-ar fi rău. Acum e departe să vorbim de promovare. Suntem pe locul trei și, de ce nu, putem încheia turul pe această poziție. Oricum, plecăm de la 0-0, sperăm să fim destul de hoți, de inteligenți, să jucăm destul de bine pentru a lua puncte acolo. Când este o victorie, aduce puncte, bani și e foarte bine. Pentru obiectivul care a fost la echipă și cum s-a început, e bine cum încheiem turul, să nu-l mâniem pe Dumnezeu. În privința promovării, speranța moare ultima, dar nu zicem mai multe, o ținem așa pentru noi”, a mai spus căpitanul formației de la malul Oltului.

Sursa: Gazeta Nouă

Publicat: 22 Nov. 2011, 11:31 Actualizat: 22 Nov. 2011, 11:32 Seria 2
Pe aceeași temă