Precup: „Sunt trei puncte, dar nu trebuie să ne îmbătăm cu apă rece”

04 Oct. 2011, 14:24 Seria 2
Precup:**

Căpitanul celor de la Alro, Gabriel Precup, speră ca victoria obținută în etapa precedentă să fi redat încrederea jucătorilor grupării slătinene, iar în continuare echipa să aibă evoluții care să aducă rezultate pozitive.

După ce în primele șase etape ale sezonului reușiseră doar trei remize, aluminiștii au revenit, sâmbătă, cu un succes de pe terenul formației Luceafărul Oradea, la primul meci în care Daniel Mogoșanu s-a aflat pe banca tehnică în calitate de „principal”.

„Decarul” echipei de la malul Oltului, Gabriel Precup, spune că parcursul slab din această toamnă trebuie lăsat în urmă, pentru a putea fi adunate punctele necesare ascensiunii în clasamentul seriei.

„Pot zice că atmosfera s-a schimbat, am reușit să spargem gheața în noul sezon. Trebuie să învățăm din greșeli și să nu le mai facem în continuare. Noi, jucătorii, am fost în teren și suntem vinovați pentru ce s-a întâmplat. Forma de moment a echipei a dus la aceste rezultate slabe. Au fost și meciuri în care am avut neșansă, de exemplu la Alba Iulia puteam să câștigăm, cu penalty ratat și alte ocazii. Am fi avut un altfel de parcurs. Am câștigat în etapa trecută, sunt trei puncte, dar nu trebuie să ne îmbătăm cu apă rece. Este și meritul lui nea Cornel, care a fost aici un an și jumătate. Important e să uităm lucrurile rele, pentru ca în continuare echipa să aibă o traiectorie ascendentă”, a declarat Precup.

„Vrem să câștigăm și în fața propriilor suporteri”

Fotbalistul celor de la Alro consideră că slătinenii se pot impune în fața oricărui adversar și spune că echipa are nevoie de o serie pozitivă pentru a mai spera la primele locuri.

„Favorite sunt doar Poli Timișoara și Gloria Bistrița, restul formațiilor sunt accesibile. Însă trebuie să câștigăm noi, depinde de încrederea pe care o vom avea. Venim după un rezultat bun, un joc cât de cât bun, și urmează o partidă acasă, cu Chindia Târgoviște, sper să câștigăm și în fața propriilor suporteri. Oamenii sunt dezamăgiți, în sezonul trecut au fost învățați cu victorii. Și noi am vrea să batem în fiecare meci, pentru că avem de câștigat. Suntem la nouă puncte de primele locuri, asta înseamnă trei meciuri, vor mai fi jocuri directe între contracandidate. Cum se zice, tragem cu coada ochiului acolo, însă e prematur să vorbim. E bine să mergem cu capul plecat și să acumulăm puncte, trebuie legate mai multe victorii pentru a ne gândi la mai mult”, a mai spus Gabriel Precup.

Sursa: Gazeta Nouă

04 Oct. 2011, 14:24 Seria 2
Pe aceeași temă