Precup și-a luat titlul de cel mai bun fotbalist din Seria a II-a: „Este primul premiu câștigat în cariera mea”

13 Jun. 2012, 14:55 Seria 2
Precup și-a luat titlul de cel mai bun fotbalist din Seria a II-a:**

Mijlocașul de la Alro Slatina, Gabriel Precup, a fost declarat cel mai bun fotbalist din Seria a II-a. Titlul i-a fost decernat în cadrul unei festivități de premiere, care a avut loc în perioada 8-10 iunie la Hotelul „Sara” din Țicleni, întreaga ceremonie fiind organizată de către Studiourile Regionale de Radio.

La acest eveniment au participat crainici-comentatori sportivi de la Radio România, studiourile din București, Craiova, Cluj, Timișoara și Târgu Mureș, precum și fotbaliști, conducători de club, arbitri – protagoniștii ediției 2011-2012 a campionatului Ligii a II-a.

În timp ce Gabriel Precup a fost declarat cel mai bun fotbalist al seriei, Alex Neacșa (Gaz Metan Severin) a primit titlul de cel mai bun tânăr jucător, iar Marius Curtuiuș de la Gloria Bistrița este golgheterul seriei, având 12 goluri marcate. Organizatorii l-au premiat și pe Dan Florin Dreve, care a fost desemnat cel mai bun arbitru.

Sportivii au primit sume de bani, echipament sportiv, dar și diplome. Jucătorul aluminist s-a arătat încântat de experiența trăită, spunând că acest premiu este important în cariera sa.

„A fost foarte frumos, o experiență inedită. Este primul premiu câștigat în cariera mea. Am primit o diplomă, echipament sportiv și bani. Organizatorii ne-au invitat la o emisiune radio, în care fiecare a vorbit despre echipa sa de club. Este primul premiu individual din cariera mea, dar fără colegii mei de la Alro nu aș fi reușit. Este important pentru mine, pentru cariera mea”, a spus Precup.

Mijlocașul de la Alro are 26 de ani și fost inițiat în tainele fotbalului la FC Olt Scornicești, dar a fost remarcat de Marius Popa și chemat la LPS Slatina, de unde a fost preluat de Alprom Slatina. Jucătorul și-a terminat junioratul la Dinamo București, evoluând apoi la FC Olt Scornicești, Oltul Slatina, Alro Slatina și FC Caracal – unde a lucrat prima dată cu Jane Nițulescu, pe atunci președinte la clubul caracalean.

În ianuarie 2010, Precup s-a întors la Alro Slatina, a promovat cu clubul aluminist, evoluând apoi pentru prima dată în Liga a II-a, evoluțiile sale din sezonul 2010-2011 fiind unele apreciate.

Sursa: Gazeta Nouă

13 Jun. 2012, 14:55 Seria 2
Pe aceeași temă