Porumbacu: „Mă așteptam să ne ia mai tare”

22 Aug. 2009, 19:21 Seria 2
Porumbacu:**

 

După atâta tevatură cu mutatul Otopeniului dintr-o serie în alta în funcție de retragerea/revenirea Gloriei Buzău, ilfovenii au debutat în Liga a II-a cu un rezultat de egalitate, scor 1-1, realizat în deplasarea de la Târgu Mureș.

 

Contactat telefonic după meci, directorul executiv al clubului s-a declarat mulțumit de rezultat, în ciuda faptului că au fost egalați în minutele de prelungire. „Mă așteptam să ne ia mai tare. Au jucat un pic mai dur. L-am scos pe targă pe Manea în minutul 10. Vom vedea luni cât de gravă e accidentarea lui. În cel mai bun caz sperăm să lipsească doar 1-2 săptămâni și să nu fie mai grav.”, s-a plâns Porumbacu de duritatea gazdelor.

 

Ciobotariu a schimbat inspirat

Referindu-se la echipa sa, oficialul ilfovean s-a declarat mulțumit de prestația din meciul de azi: „M-au încântat jucătorii cum au jucat azi. Foarte bine s-a descucat juniorul Sava, deși de abia a revenit de la lotul național și era obosit. Remarc și inspirația antrenorului nostru care l-a băgat pe Drăghici și acesta a dat gol.”

 

Chiar dacă s-a declarat mulțumit de rezultat, în glasul lui Porumbacu se simțea o urmă de regret pentru egalarea din ultimul minut: „Este supărător pentru noi că am fost egalați atât de târziu. Ghinionul a fost cu atât mai mare cu cât la faza imediat următoare egalării puteam să dăm lovitura. Kallé, cu capul din 6 metri, a ratat golul de 2-1. Oricum a fost un rezultat echitabil.”

 

Articol scris de: Mihai Andrieș

22 Aug. 2009, 19:21 Seria 2
Pe aceeași temă