„Poli și-a dat singură în cap în relația cu Federația, de ce să o facă și UTA?”

08 Mar. 2012, 21:22 Seria 2

Încetul cu încetul, UTA se pune la punct pentru un retur intens și asta pentru că veștile de la Timișoara și Bistrița îi fac pe arădeni să spere la o promovare chiar și de pe locurile 3 sau 4. Unul dintre jucătorii de bază ai grupării arădene rămâne Cornel Nădăban, care, după un tur ratat din pricina unei accidentări, își cere din nou drepturile pe banda stângă a liniei de mijloc.

„M-am pregătit bine în această iarnă, dar nici eu și cred că niciunul dintre colegii mei, nu ne putem considera titulari. Cine e mai în formă, acela trebuie să joace și să demonstreze că merită să rămână și ulterior. Personal, îmi doresc să mă pregătesc cât mai bine, iar atunci când se apelează la mine, să am o evoluție cât mai bună. De asemenea vreau să mă țin departe de accidentări, pentru că am avut mult de suferit de pe urma lor”, precizează mijlocașul de bandă.

Nădăban ar fi dorit ca UTA să joace pe puncte chiar de la finalul acestei săptămâni și nu consideră oportună amânarea startului de retur în eșalonul secund. „Ne pusesem la punct pentru retur, păcat că s-a amânat meciul cu Juventus București. Cred că în seria noastră terenurile de joc erau bune pentru disputarea partidelor oficiale. Dar, nu avem ce face, trebuie să fim cât mai bine pregătiți atunci când se va relua, totuși, sezonul” mai crede jucătorul din Ineu.

Chiar dacă nu este de acord cu comprimarea returului în două luni și jumătate, iar cele două serii, cu câte trei meciuri pe săptămână pentru „alb-roșii”, i-ar putea fi fatale „Bătrânei Doamne”, utsitul nu crede în posibilitatea ca vocea Campioanei Provinciei să fie auzită la Casa Fotbalului. Tocmai de aceea, Nădăban consideră că pentru clubul UTA nu ar fi fost bine dacă s-ar fi disputat amicalul cu Poli și fanii i-ar fi contestat la unison pe Mircea Sandu și Dumitru Dragomir. „Era un meci util de pregătire, dar la ce tam tam mediatic s-a făcut în jurul său nu știu dacă era o idee bună să se joace. Timișoara și-a dat singură în cap în ceea ce privește Federația, de ce să o facem și noi? Pe ei i-au retrogradat din Liga Campionilor, iar dacă Steaua, Dinamo și Rapid nu pot să îi demită pe cei doi conducători, o putem face noi? Cu siguranță, fanii meritau acest meci și noi ne-am fi dorit un stadion plin, dar cred că s-a luat decizia cea mai bună prin anularea partidei”, a încheiat mijlocașul de 27 de ani.

Sursa: Sport Arad

08 Mar. 2012, 21:22 Seria 2
Pe aceeași temă