Poli moare, dar nimeni nu își asumă responsabilitatea! Iancu dă vina pe puterea locală și invers

26 Mar. 2012, 13:00 Seria 2
Poli moare, dar nimeni nu își asumă responsabilitatea!** Iancu dă vina pe puterea locală și invers

Situația lui Poli Timișoara a rămas la fel ca în urmă cu trei săptămâni, când a avut loc întâlnirea între conducerea clubului, autorități și liderii suporterilor.

Conducerea județului așteaptă certificatul conform căruia Poli a rezolvat consecințele divizării. Acesta trebuia să vină acum o săptămână, dar nu a venit nici azi.

Întrebat care este situația în momentul de față, Marian Iancu a aruncat vina pe cei de la CJT. „Nu am noutăți să le spun public. Refuz să mai discut prin presă aceste lucruri, care ar trebui discutate la nivel oficial. Așteptăm de două-trei săptămâni să ne contacteze, dar nu am fost contactați de nimeni, nu există un negociator din partea lor. Noi ne-am făcut lecțiile, ar trebui să ne așezăm la masă și să rezolvăm problema. Ne-am făcut temele, dar nu avem cui să le arătăm”, a spus Iancu.

Constantin Ostaficiuc îl contrazice. „Domnul Iancu și-a asumat că până pe 15, cel târziu 20 martie va rezolva consecința divizării, cea care ne-a blocat și anul trecut licența. Nici azi, în 26 martie, nu am primit acea confirmare. Nu e adevărat că nu am mandatat pe nimeni. Acum patru zile i-am mandatat pe cei de la KPMG să negocieze. Au stat de vorbă în biroul dânsului timp de câteva ore. Aștept un rezumat mâine dimineață din partea KPMG, cu raportul de activitate pe săptămâna trecută, după care o să îl preznt consilierilor. Am intrat în criză de timp, nu știu dacă se mai poate face ceva. Va trebui să votăm în plen, nu e chiar așa simplu. Dacă domnul Iancu vine cu certificatul vineri, eu ce pot să mai fac?”, a declarat președintele Consiliului Județean Timiș.

Clubul trebuie să depună dosarul de licențiere până sâmbătă. Timpul trece repede, oamenii cu putere de decizie se contrazic, iar Poli se apropie de prăpastie.

Articol scris de Radu FAUR

26 Mar. 2012, 13:00 Seria 2
Pe aceeași temă