„Poate că schimbarea antrenorului a produs un reviriment, dar noi vom lua toate măsurile pentru a cuceri toate punctele”

Marius ANGHEL 05 Oct. 2012, 16:50 Seria 2

Runda a VI-a a campionatului eșalonului doi programează în seria II-a ardeleană un meci deosebit de atractiv în care formația de sub Tâmpa, Corona joacă la o fostă echipă de primă ligă. CS Mioveni este o formație avidă de puncte, care a început modest campionatul reușind numai trei puncte din cele patru meciuri disputate. Argeșenii au remizat cu Bihorul, UTA și Poli Timișoara, fiind învinși de Unirea Alba Iulia (1-3).

Elevii din Daniel Bona își doresc să obțină cel puțin un punct, dacă nu cele trei așa cum a făcut și la Arad cu UTA. Corona a pierdut puncte în deplasarea cu FC Maramures și în etapa anterioară de la una dintre cele mai puternice formații ale seriei, ACS Poli Timișoara.

Antrenorul Dan Bona consideră meciul greu, dar nu imposibil de a scoate puncte: „Am început bine campionatul. Nu am pierdut niciun joc în cele cinci dispute și dorim să continuăm la fel și după meciul de la Mioveni. Formatia din Mioveni are jucători experimentați, Neaga, Mărgăritescu, Emil Dică sau Năstăsie. Poate că schimbarea antrenorului Ianovschi cu Flavius Stoican să producă un reviriment, dar noi vom lua toate măsurile pentru a cuceri toate punctele”.

Corona nu-l poate folosi în continuare pe Rareș Forika, care a primit două etape de suspendare după eliminarea din meciul de la Arad. Dan Bona ar putea folosi echipa: Marc – Martac, Fizeșan, Damian, Avram – Marin, Munteanu, Stere, Leonte – Chirciu, Marinescu.

Sursa: Bună Ziua Brașov

Marius ANGHEL 05 Oct. 2012, 16:50 Seria 2
Pe aceeași temă