Pleșan: „Trebuie să ne schimbăm atitudinea”

Marius ANGHEL 09 May. 2014, 14:47 Seria 2
Pleșan:**

Căpitanul CS Universitatea Craiova, Mihăiță Pleșan, face apel la coechipierii săi să se dăruiască mai mult pe teren. Liderul vestiarului echipei lui Gabi Balint spune că atitudinea trebuie schimbată și e convins că meciul de la Vâlcea va fi câștigat.

„Este cel mai dificil moment prin care trece echipa de când am venit eu, dar nu este unul catastrofal, mai ales că atunci când a început play-off-ul aveam două puncte de locul 3, acum avem cu unul în plus. Trebuie să arătăm că suntem caractere, că formăm o echipă unită, pentru că doar prin muncă și atitudine putem câștiga. Mie, unul, nu mi-a plăcut să pierd, să ies învins, sper că și colegii mei gândesc la fel și își doresc să câștige meci de meci. Nu știu dacă toți colegii mei înțeleg spiritul Craiovei, dar în primul rând trebuie să-și facă datoria ca profesioniști, fiindcă sunt plătiți să câștige și nu există întârzieri la salarii. Sunt convins că împreună vom atinge obiectivele pe care le avem. Trebuie să ne schimbăm atitudinea, fiindcă puteam da mai mult în ultimele meciuri” a spus Pleșan.

Căpitanul Universității vizează toate punctele din deplasarea de la Vâlcea: „Sunt convins că dacă vom câștiga următoarele trei partide din deplasare publicul va veni în număr mare la meciul cu Târgu Mureș, care sper să fie o finală pentru prima poziție din clasament. Îmi doresc ca în partidele următoare să-i mulțumim pe toți care au arătat că au încredere în noi. Vreau să repetăm rezultatul din ultimul meci cu Vâlcea, pentru că dacă vom învinge vom scoate Vâlcea din calculele promovării. Mergem să jucăm și să câștigăm”.

Articol scris de Cosmin Staicu

Foto: CS Universitatea Craiova

Marius ANGHEL 09 May. 2014, 14:47 Seria 2
Pe aceeași temă