Pleșan: „Contează foarte tare faptul că gloriile sunt alături de noi”

Marius ANGHEL 16 Oct. 2013, 15:40 Seria 2
Pleșan:** „Contează foarte tare faptul că gloriile sunt alături de noi

Mihăiță Pleșan și-ar dori să mai evolueze împreună cu Cristescu, Badea ori Stângă, jucători care au continuat opera Maximilor.

Mijlocașul Universității Craiova Mihăiță Pleșan a fost invitat la emisiunea Divizia Locală, de la Digi24 Craiova. Jucătorul revenit în Bănie din campionatul Rusiei a explicat alegerea făcută: „Am avut oferte și din prima ligă, dar mi-am dorit să mă întorc acasă, la Craiova. După 40 de minute m-am înțeles cu Badea. E un proiect nou, aflat la început de drum, sunt mulți jucători noi, care nu au știut ce înseamnă fotbalul craiovean, dar sperăm să reușim împreună să promovăm”.

Faptul că marii jucători ai Băniei sunt implicați în proiectul CS Universitatea Craiova reprezintă un imbold în plus pentru alb-albaștri, e de părere Pleșan: „Contează foarte tare că fostele glorii sunt alături de noi, ne dă un impuls pozitiv. Spre exemplu, astăzi, la antrenament am fost urmăriți de Nae Ungureanu și Ghițu Geolgău. Sincer, ar fi extraordinar să-i avem și acum în teren pe Badea, Stângă ori Craioveanu, jucători de valoare, alături de care am evoluat”.

În cadrul emisiunii, Pleșan a dezvăluit și cum a fost eliminat la Târgu Mureș, fapt care l-a pus în imposibilitatea de a ajuta echipa în ultimele două partide: „Eu mă duceam spre vestiar și am primit un pumn. Am reacționat, impulsiv… sunt oltean, asta a fost. Am trei ani în Rusia și nu am luat niciun cartonaș roșu. Vă dați seama că nu mi-am dorit să primesc roșu, am venit aici ca să joc, să ajut echipa, nu să stau prin tribună”.

Sursa: CS Universitatea Craiova

Marius ANGHEL 16 Oct. 2013, 15:40 Seria 2
Pe aceeași temă