„Plecăm cu un moral foarte bun, sperăm să ne întoarcem cu toate puncte”

Marius ANGHEL 20 Mar. 2013, 11:25 Seria 2

Jucătorii divizionarei secunde FC Olt Slatina sunt încrezători într-un parcurs bun în retur. În primul meci oficial, slătinenii întâlnesc, în deplasare, FC Maramureș, echipă pe care în tur au învins-o la scor de neprezentare.

Fundașul de bandă al divizionarei secunde Daniel Giurcă spune că punctele puse în joc în confruntarea cu băimărenii sunt importante nu doar în economia clasamentului, ci și a încrederii în privința abordării jocurilor rămase din acest sezon.

„Plecăm cu un moral foarte bun, sperăm să ne întoarcem cu toate cele trei puncte din deplasarea de la FC Maramureș. Ar fi foarte importantă o victorie, având în vedere situația din clasament. Cu siguranță putem termina pe un loc bun, ne-au venit câțiva jucători noi, după cum am arătat în ultimul meci de pregătire, eu spun că ne putem clasa în primele opt”, a declarat Daniel Giurcă, după amicalul câștigat cu scorul de 2-1, susținut cu Damila.

În ultimul joc de pregătire, Daniel Giurcă a fost utilizat în flancul drept, însă acesta a evoluat în multe meciuri de pregătire și în partea stângă.

Sursa: Gazeta nouă

Marius ANGHEL 20 Mar. 2013, 11:25 Seria 2
Pe aceeași temă