Giurcă: „A fost un cantonament solicitant”

Marius ANGHEL 30 Jan. 2014, 16:39 Pregătiri, amicale
Giurcă:**

Lotul grupării FC Olt Slatina mai are doar două zile de tras în cantonamentul montan de la Poiana Brașov. Jucătorii sunt conștienți că pentru a rezista la efortul depus în timpul meciurilor, au nevoie de o pregătire fizică cât mai bună.

Fundașul lateral al grupării FC Olt Slatina, Daniel Giurcă, spune că stagiul centralizat nu a fost deloc ușor, însă antrenamentele tari, bazate pe acumulări, îi vor ajuta să reziste efortului fizic în timpul campionatului.

„A fost un cantonament solicitant, dar mai este puțin și se termină. Este zăpadă, așa este iarna, dar trebuie să ne pregătim pentru că ne așteaptă meciuri foarte grele. De săptămâna viitoare vom începe meciurile amicale, vor conta și acele rezultate, pentru că îți dau încredere înaintea jocurilor oficiale”, a declarat fundașul de bandă al celor de la FC Olt Slatina, Daniel Giurcă.

„Sunt sigur că vom intra în play-off”

Gruparea slătineană își propune, la finalul sezonului regulat, o clasare în primele șase. Jucătorul defensiv Daniel Giurcă este optimist în privința șanselor de calificare în play-off.

„Sunt sigur că vom intra în play-off, sunt două puncte, nu este o diferență mare. Personal, vreau să fiu sănătos, mă bucur că aproape a trecut cantonamentul și nu am suferit nicio accidentare. Sper să evoluez mai mult decât am făcut-o până acum, dar asta după primul meci, pentru că sunt suspendat”, a mai spus Giurcă.

Lotul grupării slătinene se va întoarce, vineri, din stagiul centralizat de la Poiana Brașov. Pe 5 februarie, jucătorii aflați sub comanda tehnicianului Dan Oprescu vor disputa primul amical al iernii, în compania formației din eșalonul al treilea SCM Pitești. Având în vedere terenurile acoperite de zăpadă, cel mai probabil meciul se va disputa pe terenul partenerilor de joc, care dispun de teren sintetic.

Sursa: Gazeta nouă

Marius ANGHEL 30 Jan. 2014, 16:39 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă