Gligor: „Respect UTA, am mai jucat contra ei, dar voi da totul să câștigăm”

Marius ANGHEL 01 Apr. 2014, 14:50 Seria 2
Gligor:**

Purtătorul banderolei de căpitan al grupării FC Olt Slatina, Alin Gligor, se așteaptă la un meci greu contra fostei sale echipe, însă este încrezător în obținerea celor trei puncte, care le-ar asigura, în mare parte, prezența în play-off.

Fost căpitan al UTA-ei, fotbalistul arădean indispensabil grupării FC Olt Slatina, Alin Gligor, spune că meciul de pe Stadionul „Francisc Neumann” este special, având în vedere punctele puse în joc. Fundașul central se așteaptă la un meci foarte greu, chiar dacă UTA nu stă foarte bine în clasament.

„Este un meci special pentru că vrem să ne consolidăm poziția din clasament, în rest, respect UTA, am mai jucat contra ei, voi da totul că câștigăm. Ne așteaptă un meci foarte greu, UTA este UTA indiferent de ce probleme sunt. Mă reîntâlnesc cu câțiva foști colegi, sunt convins că nu va fi ușor, dar pentru noi este un meci capital și mergem la victorie, pentru a ne consolida poziția de play-off”, a declarat căpitanul grupării din Slatina.

„Totul depinde de noi”

Fotbalistul grupării slătinene, Alin Gligor, este conștient că în ultimele două etape rezultatele pot fi imprevizibile, tocmai de aceea consideră că prezența în play-off depinde doar de parcursul lor. „Nu stăm cu ochii pe celelalte rezultate, trebuie să câștigăm noi, totul depinde de noi, iar asta este bine. Avem echipă bună și vom face totul să ne atingem obiectivul”, a mai spus Gligor.

Giurcă: „Ne așteaptă cel mai greu meci”

Și fundașul stânga al celor de la FC Olt, Daniel Giurcă, consideră meciul cu UTA cel mai important, având în vedere faptul că cele trei puncte le-ar asigura, în mare parte, prezența în play-off.

Jucătorul defensiv se așteaptă la un meci aprig disputat. „Venim după o victorie importantă cu Motru, nu a fost un meci ușor, de fapt ne așteptam, important este că am obținut cele trei puncte. Ne așteaptă poate cel mai greu meci, cu UTA, pe care trebuie să-l câștigăm. Ne gândim strict la jocul nostru, nu la celelalte rezultate. Va fi un meci greu, însă trebuie să facem totul să câștigăm, pentru a reuși ceea ce ne-am propus”, a declarat Giurcă.

Fundașul stânga al grupării slătinene, Daniel Giurcă, a fost titular în ultimele meciuri, achitându-se bine de sarcini.

FC Olt Slatina se află pe locul șase, ultimul ce duce în play-off, cu 30 de puncte acumulate, însă angrenate în lupta pentru zona superioară a clasamentului mai sunt Gloria Bistrița și CS Mioveni. Nici Târgu Mureș nu este sigură de prezența în play-off, prin urmare ultimele două etape sunt cu adevărat de foc.

Sursa: Gazeta nouă

Marius ANGHEL 01 Apr. 2014, 14:50 Seria 2
Pe aceeași temă