Planuri mari la Chindia. „Sunt premise să ne batem la promovare”

Marius ANGHEL 19 Feb. 2016, 16:13 Seria 2
Planuri mari la Chindia.**

Chindia Târgoviște va relua sâmbăta viitoare campionatul Ligii 2 de pe locul 4 în Seria a II-a. O victorie cu FCM Baia Mare în prima etapă oficială din 2016 ar putea sălta Chindia în fruntea clasamentului și ar garanta, în mare măsură, prezența echipei târgoviștene în play-off.

După o primă parte a campionatului reușită, oficialii formației dâmbovițene vorbesc deschis despre promovarea în Liga 1, după 20 de ani.

„Am văzut cum s-a prezentat echipa în meciurile amicale și sunt premise să ne batem la promovare. Autoritățile locale trebuie să ne sprijine pentru a îndeplini acest vis al târgoviștenilor, revenirea în Liga 1”, a declarat, joi, directorul sportiv al Chindiei, Cristi Bălașa, omul care a colaborat doi ani cu Gheorghe Hagi la FC Viitorul.

Bălașa despre…

  • meciul cu Baia Mare: Orice început e greu. E foarte important să batem sâmbăta viitoare pe Baia Mare. Am convingerea că vom porni cu dreptul în 2016.
  • jucătorii aduși în iarnă: Pe Honciu îl știam foarte bine, pe Neguț mai puțin. Ambii s-au integrat în colectiv, așteptăm să confirme la meciurile oficiale.
  • atmosfera din vestiar: Este o atmosferă foarte bună, care ne dă speranțe mari pentru mini-retur. E un grup închegat, cu jucători disciplinați și dornici de performanță. Am stat de vorbă mult în această iarnă și toți au zis că vor să promoveze.

Articol și foto de Ionuț MARIN

Marius ANGHEL 19 Feb. 2016, 16:13 Seria 2
Pe aceeași temă