Petroșaniul și Lupeniul în noroiul până la gât

Loredana JUGLEA 12 Feb. 2009, 13:23 Seria 2
Petroșaniul și Lupeniul în noroiul până la gât

Când se părea că primăvara bate la ușă, iarna  a răbufnit din nou în Vale, iar cei mai afectați de situație sunt jucătorii de la Minerul Lupeni și Jiul Petroșani, care în această perioadă se află în febra jocurilor de  verificare.

 

Astfel președintele de la Minerul, Mihai Basarab, a declarat că starea trenurilor de antrenament este foarte grea și echipa sa nu va putea susține nici un meci amical pe propriul teren. „Suntem îngrijorați pentru că ne vedem din nou în situația de a face naveta la Tg Jiu. Era ideal să putem juca și noi un amical pe terenul de la Lupeni având în vedere faptul că noi avem primul meci din retur, acasă cu Mioveniul”, a spus Basarab. Ninsoarea de joi a pus probleme și oficialilor de la Jiul. Antrenorii au intrat în ședință încă de la primele ore ale dimineții îngrijorați că starea trenurilor nu permitea efectuarea unui antrenament la  carte. „S-au adunat toți antrenorii să discute situația. E foarte greu ca echipa să se pregătească pe astfel de condiții. Cred că vom renunța să mai jucăm amicalele pe care le vom avea în program, la Petroșani”,a spus directorul sportiv al Jiului, George Boboc.

Cer ajutor de la ministru
Oficialii din Lupeni au afirmat din nou că nu și-au pierdut speranța că pe viitor la Lupeni vor fi terenuri acceptabile. „Speranța noastră stă și în ministrul Sportului, Monica Iacob Ridzi, dacă este nevoie vom apela la ajutorul ei pentru a nu mai avea astfel de probleme”, a spus președintele Mihai Basarab. La ora actuală în vale nu există niciun teren sintetic de dimensiunile unui teren de fotbal astfel că echipele de aici fac de o lună și jumătate naveta la Tg Jiu pentru a se pregăti pe sinteticele de acolo. După calculele făcut de lupeneni un astfel de teren ar costa cel puțin 100.000 de euro. 

 

Loredana JUGLEA 12 Feb. 2009, 13:23 Seria 2
Pe aceeași temă