Pelici mizează pe jucătorii care au evoluat mai puțin: „Să demonstreze că nu sunt doar de umplutură”

Marius ANGHEL 23 May. 2014, 15:15 Seria 2
Pelici mizează pe jucătorii care au evoluat mai puțin:**

După victoria de la Arad, de la sfârșitul săptămânii trecute, cu UTA, victorie care le-a adus matematic îndeplinirea obiectivului în acest sezon, fotbaliștii de la FC Bihor se concentrează acum pe ultimele trei jocuri din campionat. Ei vor disputa următorul meci, sâmbătă, de la ora 11, pe teren propriu, la Stadionul „Iuliu Bodola”, în compania formației Minerul Motru.

Partida, care va conta pentru etapa a VII-a din play-out-ul Seriei a II-a a Ligii a II-a la fotbal, va opune echipele situate pe locul III, FC Bihor, cu 26 de puncte, și locul V, Minerul Motru, cu 10 puncte.

„În aceste trei jocuri pe care le mai avem de disputat până la finalul sezonului vor apare anumite modificări în echipă, pentru că vrem să dăm minute de joc și celor care au evoluat mai puțin sau jucătorilor tineri, care au pus umărul la promovarea echipei a II-a. Acești jucători și cei care până acum au evoluat mai puțin au șansa acum să demonstreze că nu sunt doar de umplutură în lotul echipei FC Bihor, ci că atunci când se apelează la ei, pot să pună umărul și să ajute această echipă. Sâmbătă, doresc să fie un meci frumos, în care spectatorul să care va veni la stadion să nu regrete acest lucru, un meci pe care ne dorim bineînțeles să-l câștigăm. Ne dorim să aducem cât mai mulți spectatori la stadion. Cred că dacă jocul va fi așa cum a fost de exemplu ultimul de acasă, cel cu Olimpia Satu Mare, nu cred că spectatorii ar avea de regretat, pentru că în acel joc au fost toate ingredientele necesare”, a declarat antrenorul principal al „roș-albaștrilor”, Alexandru Pelici.

De precizat că echipa orădeană este neînvinsă în cele 6 etape care s-au scurs până în prezent din faza play-out.

Pentru jocul de sâmbătă, antrenorul formației orădene nu va putea conta pe serviciile jucătorului Letan, accidentat, care va lipsi, de altfel, la toate partidele care au mai rămas de disputat din acest sezon. De asemenea, Pascariu va evolua ultima dată în această stagiune, fiindcă peste o săptămână va avea un eveniment fericit în viața sa, urmând a se căsători.

În celălalt meci al etapei de sâmbătă se vor întâlni CS Mioveni cu Olimpia Satu Mare, în timp ce UTA va avea liber.

Sursa: FC Bihor

Marius ANGHEL 23 May. 2014, 15:15 Seria 2
Pe aceeași temă