Pe 11 cu FC Olt, Dima visează: „Putem termina în primele șase”

Marius ANGHEL 07 Dec. 2012, 12:41 Seria 2
Pe 11 cu FC Olt, Dima visează:**

Sosit în vară de la Concordia Chiajna, fundașul dreapta al celor de la FC Olt Slatina, Valentin Dima, crede că locul este nemeritat, raportat la valoarea lotului. Jucătorul de 23 de ani este optimist, spunând că echipa are forța de a reveni în retur.

Titular în ultima perioadă în tabăra celor de la FC Olt Slatina, fundașul dreapta transferat de la Concordia Chiajna, Valentin Dima, este de părere că sunt echipe slabe în serie, care s-au clasat pe un loc mai bun. Jucătorul defensiv nu își poate explica parcursul modest, însă crede că în unele meciuri șansa le-a lipsit.

„Eu cred că există valoare, este un lot bun, sunt echipe mult mai slabe, dar care au terminat deasupra noastră. Nu știu care ar fi explicația, dacă o găseam, câștigam, poate la unele meciuri ne-a lipsit șansa, este nevoie și de asta. Nu a mers jocul. Cert este că a fost un tur dezamăgitor, lipsit de rezultate. Sperăm să ne redresăm, trebuie să ne pregătim bine în iarnă. Contează atât pregătirea fizică, cât și cea mentală, să intrăm la fiecare meci cu mai multă dorință de a obține rezultate”, a declarat fundașul dreapta al grupării slătinene.

„Cred că putem termina în primele șase”

Fundașul dreapta Valentin Dima este optimist, fiind încrezător că echipa poate încheia sezonul în prima parte a clasamentului, chiar dacă pauza de iarnă îi găsește pe locul unsprezece.

„Eu cred că putem termina în primele șase. Cu o pregătire bună, cu o altă mentalitate, este un obiectiv ce poate fi realizat. Într-adevăr am jucat mai mult, am fost bine primit, m-am integrat repede, personal sunt în mare parte mulțumit de evoluțiile pe care le-am avut, din păcate nu au fost rezultate”, a mai spus jucătorul defensiv.

Valentin Dima are 840 de minute jucate în această primă parte a sezonului, fiind de bază în angrenajul echipei.

Sursa: Gazeta nouă

Marius ANGHEL 07 Dec. 2012, 12:41 Seria 2
Pe aceeași temă