Pavel: „Sunt convins că vom prinde play-off-ul”

Marius ANGHEL 04 Dec. 2013, 13:28 Seria 2
Pavel:**

 Mijlocașul celor de la FC Olt Slatina, Alin Pavel, a încheiat pe teren anul în ciuda problemelor medicale pe care le-a avut. Jucătorul grupării slătinene a tras de el, deși nu i-a fost ușor, resimțind dureri inclusiv în meciul cu Gloria Bistrița, când a fost integralist.

Slătinenii au obținut un punct prețios în deplasarea de la Bistrița, care-i menține în lupta pentru play-off. „Pentru mine nu a fost un tur fericit, mai ales din punct de vedere medical, nu a fost zi să nu simt dureri. Mă bucur că la Bistrița am reușit să duc tot meciul. Am obținut un punct care contează în economia clasamentului, pe terenul unei formații care se bate la promovare. Avem cinci luni de când suntem împreună, nu e ușor să ai o legătură bună pe teren, într-un timp așa de scurt. Vom face o figură frumoasă în retur, cu o pregătire bună care se va face, relațiile de joc se vor mai consolida, sunt convins că vom prinde play-off-ul”, a declarat mijlocașul.

Quist, Agbleta și N” Kongue petrec sărbătorile în țările natale

În altă ordine de idei, jucătorii de culoare din lotul grupării FC Olt Slatina vor pleca, fiecare, în țara sa de origine, pentru a petrece sărbătorile de iarnă alături de familie.

În timp ce atacantul camerunez Christian N Kongue are bilet rezervat pe data de 18 decembrie, Quist și Agbleta vor pleca pe 24 decembrie în Ghana. Cel mai mult a evoluat Cristopher Quist, jucător de bază în angrenajul echipei, fiind integralist în nouă dintre cele 14 meciuri disputate în această primă parte a sezonului. Mijlocașul a mai fost ultima dată acasă anul trecut în iarnă. Cristopher Quist a evoluat pentru prima dată în România la FC Caracal, echipă de la care a ajuns la divizionara secundă slătineană, pentru care evoluează de câțiva ani.

Sursa: Gazeta nouă

Marius ANGHEL 04 Dec. 2013, 13:28 Seria 2
Pe aceeași temă