Pavel: „Nu sunt meciuri ușoare cu nou-promovatele pentru că există emulație”

Marius ANGHEL 19 Aug. 2014, 18:16 Seria 2
Pavel:**

FC Olt Slatina are parte, la prima vedere, de un program avantajos în noul sezon al Ligii a 2-a, având în vedere faptul că în primele cinci etape întâlnește nou-promovatele. Mijlocașul la închidere Alin Pavel este de părere că jocurile cu echipele aflate la prima prezență în eșalonul secund nu sunt deloc ușoare.

„Poți spune dacă programul este accesibil doar după ce joci cu ele. Nu sunt meciuri ușoare cu nou-promovatele, pentru că există emulație, se mobilizează foarte bine, dar noi trebuie să luăm fiecare joc în parte, să încercăm să scoatem maximum. Ordinea contează mai puțin, până la urmă vom juca cu toate. Este o serie destul de puternică, sunt echipe puține, jucători sunt mulți, iar valoarea se comprimă. Cred că este mult mai puternică seria noastră, decât cealaltă”, a declarat mijlocașul central al celor de la FC Olt Slatina, Alin Pavel.

În runda inaugurală, FC Olt Slatina va întâlni, în deplasare, Unirea Tărlungeni. În primul meci susținut pe teren propriu, divizionara secundă slătineană va avea ca adversară nou-promovata FC Caransebeș.

Miercuri vor juca din nou cu Vâlcea

Până la startul campionatului, FC Olt i-a acordat revanșa amical echipei CSM Râmnicu Vâlcea.

După ce săptămâna trecută, cele două colege de serie s-au întâlnit în localitatea Măciuca, jocul încheindu-se cu victora slătinenilor, scor 3-2, CSM întoarce vizita grupării FC Olt într-un nou amical.

Pentru gruparea pregătită de Dan Oprescu este penultimul amical, din cadrul campaniei de pregătire a actualului sezon. Partida se va disputa, miercuri, cu începere de la ora 18.30, pe stadionul din Piatra Olt.

După disputa cu formația din Zăvoi, FC Olt va încheia amicalele verii, sâmbătă, în deplasare, în compania echipei antrenate de Adrian Dulcea, SCM Pitești.

Sursa: Gazeta nouă

Marius ANGHEL 19 Aug. 2014, 18:16 Seria 2
Pe aceeași temă