Pavel: „Cu UTA ne gândim doar la cele trei puncte, nu la alte ambiții”

Marius ANGHEL 02 Apr. 2014, 12:38 Seria 2
Pavel:**

Mijlocașul central al celor de la FC Olt Slatina, Alin Pavel, suspendat în meciul precedent, revine în confruntarea cu UTA Arad. Jucătorul grupării slătinene se așteaptă la un meci foarte dificil în penultima rundă a sezonului regulat.

FC Olt Slatina continuă cursa pentru play-off, în deplasarea de la Arad, unde va întâlni UTA, echipă de tradiție, ce în ultima perioadă s-a confruntat cu o serie de probleme. Mijlocașul central al grupării slătinene, arădeanul Alin Pavel, crede că misiunea obținerii punctelor puse în joc nu va fi deloc ușoară.

„Este un meci important prin prisma celor trei puncte, pe care, dacă le obținem, ne-am îndeplini în mare parte obiectivul. UTA este o echipă cu nume, va fi un meci greu, de fapt toate au fost grele. Trebuie să-l tratăm cu seriozitate și să luăm cele trei puncte puse în joc”, a declarat mijlocașul celor de la Slatina.

„Ne gândim doar la puncte”

Jucătorul arădean Alin Pavel spune că meciul cu UTA este special, având în vedere miza. Mijlocașul a mai evoluat contra echipei fanion a Aradului și spune că nu există alte ambiții, decât dorința obținerii unui rezultat bun.

„Nu e primul meci pentru mine pe care îl joc din postura de adversar. Având în vedere miza jocului, ne gândim doar la cele trei puncte, nu la alte ambiții”, a mai spus fotbalistul grupării slătinene, Alin Pavel.

Meciul UTA – FC Olt Slatina se va disputa, sâmbătă, cu începere de la ora 11.00, pe Stadionul „Francisc Neumann”. După deplasarea de la Arad, gruparea pregătită de Dan Oprescu va primi vizita celor de la FC Bihor, formație situată tot în a doua parte a clasamentului, în cadrul ultimei runde a sezonului regulat. Înaintea disputării ultimelor două etape, FC Olt Slatina se află pe locul șase, ultimul ce asigură play-off-ul, având un avans de două puncte față de Gloria Bistrița, principala contracandidată. Un eventual succes pe terenul celor de la UTA le-ar asigura slătinenilor prezența în zona superioară a clasamentului.

Sursa: Gazeta nouă

Marius ANGHEL 02 Apr. 2014, 12:38 Seria 2
Pe aceeași temă