Patriche: „Cred că noi și Târgu Mureș avem cele mai bune echipe din serie și că vom promova împreună”

Marius ANGHEL 01 May. 2014, 13:51 Seria 2
Patriche:**

Fundașul formației CS Universitatea Craiova, Răzvan Patriche, a împlinit marți 28 de ani, iar dorința sa este legată de promovarea echipei.

„Mulțumesc mult pentru urări și pentru că v-ați amintit de ziua mea. Îmi place la Craiova, e bine, m-am acomodat destul de repede zic eu. Îmi doresc să-mi ajut echipa cât mai mult, să joc cât mai bine și să fiu sănătos, pentru că ăsta este aspectul cel mai important. Dorința cea mai mare pe care o am este să promovăm. În sezonul viitor, când vom fi în Liga I, sper să vină și mai multă lume la stadion și să ne bucurăm cu toții de victorii frumoase”, a spus Patriche, pentru GdS.

Întrebat cum privește partida viitoare, cu ASA Târgu Mureș, fosta sa echipă, Răzvan Patriche s-a arătat optimist, mizând pe o victorie a CS Universitatea Craiova în disputa de sâmbătă, de la ora 16.00, de pe stadionul „Transil”. „La Târgu Mureș este un meci ca oricare altul din play-off, un derbi din care trebuie să obținem maximum posibil. Cunosc lotul lor și consider că suntem mai buni și o să demonstrăm asta și pe teren. Că am pierdut cu ei aici, în campionat, a fost un accident, iar acum sper să ne revanșăm. Eu cred că noi și Târgu Mureș avem cele mai bune echipe din serie și că vom promova împreună, noi de pe primul loc, ei de pe doi. Mai sunt destule puncte în «iarbă» și mai pot apărea surprize pe parcurs dacă nu este seriozitate, dar nu cred că este cazul nostru”, a punctat fundașul dreapta Răzvan Patriche.

Dragicevic: „E greu pe marginea terenului”

La antrenamentul de marți dimineață, desfășurat pe „Petre Deselnicu”, a fost multă voie bună, glumele nelipsind în ciuda temelor solicitante ale lui Gabi Balint. A fost o ședință în care au predominat elementele tehnico tactice, cu accent pe finalizare, totul făcut în regim de viteză, semn că la jocul cu ASA Târgu Mureș se vrea obținerea celor trei puncte.

În timp ce Pleșan și compania erau ocupați cu jocul-școală, pe marginea terenului s-au pregătit separat juniorul Andrei Ivan și Ivan Dragicevic, ultimul arătând o stare fizică foarte bună după accidentarea și operația suferită la ligamentele piciorului drept la începutul turului de campionat.

Dragicevic nu s-a „băgat” la joc, dar a luat parte la unele exerciții, semn că recuperarea decurge foarte bine. „Sunt din ce în ce mai bine, mă recuperez destul de repede și asta mă bucură enorm, pentru că m-am săturat să fiu spectator la meciurile colegilor. E greu pe marginea terenului. În câteva săptămâni o să fiu foarte bine din punct de vedere fizic, dar până atunci trebuie să iau lucrurile așa cum sunt”, a spus Ivan Dragicevic.

Și în privința lui Jason Vandelannoite sunt vești bune, după problemele musculare pe care le-a acuzat săptămâna trecută. Întrebat de preparatorul-secund Laurens Ebben cum se simte după efortul depus în timpul antrenamentului, belgianul a spus că este bine și că la partida de azi va fi sută la sută apt.

Geolgău nu se mulțumește cu egalul

Gabi Balint și compania au fost supervizați la antrenament de directorul general Gheorghiță Geolgău și de directorul sportiv Nicolae Tilihoi. Foștii componenți ai Craiovei Maxima s-au arătat optimiști în privința disputei cu Târgu Mureș și a disputei juridice privind dreptul de promovare în Liga I.

„Ne dorim mult să învingem și la Târgu Mureș, pentru că suntem conștienți de importanța acestui meci. Vizavi de grafic pot să spun că suntem mulțumiți de rezultatele pe care le-am înregistrat până acum. Cu ASA este, într-adevăr, un meci de șase puncte, cum spunem noi în fotbal, dar nu este decisiv, nu este ultimul joc al campionatului. Ultimul va fi cel cu CSM Vâlcea, din 7 iunie, așa că până atunci toate meciurile pe care le avem de disputat le pregătim cu maximă seriozitate. Mai sunt 24 de puncte în joc, nu s-au dus decât șase, deci fiecare meci este important. Noi mergem să câștigăm la Târgu Mureș, nu ne mulțumim cu un punct, dar să vedem ce vom realiza acolo, pentru că este un joc de 1×2″, a spus Geolgău.

„La prima vedere am rămas noi și cu ASA favoriți, dar trebuie să stăm în gardă. Vâlcea a obținut un singur punct din șase, dar păstrează șanse, pentru că echipele sunt echilibrate. Pe noi nu ne interesează ce fac celelalte echipe, ne uităm, în primul rând, la noi. Sunt mulțumit și bucuros de seriozitatea pe care o văd la antrenamente și am încredere în băieți”, a completat Gheorghiță Geolgău.

Sursa: Gazeta de Sud

Foto: CS Universitatea Craiova

Marius ANGHEL 01 May. 2014, 13:51 Seria 2
Pe aceeași temă