Pârvu, Kalai și Văduva, incerți pentru meciul cu Alro

08 Nov. 2011, 12:20 Seria 2
Pârvu, Kalai și Văduva,** incerți pentru meciul cu Alro

Absent etapa trecută din cauza unei inflamații la genunchi, căpitanul CSM-ului, Florian Pârvu ar putea fi apt pentru derybul Olteniei, cu Alro Slatina. Mijlocașul vâlcean s-a accidentat chiar în preziua plecării în deplasarea de la Oradea, acolo unde alb-albaștrii au pierdut, 0-2 cu FC Bihor.

„Am șutat într-o minge în aer și am simțit cum mi-a trosnit ligamentul colateral. M-am speriat, genunchiul mi se umflase rău, dar am fost luni la doctor și nu e nimic grav, m-am liniștit. Am început alergările ușoare, chiar dacă mi-e frică să fac schimbări de direcție, dar sper să pot juca sâmbătă, cu Alro” a spus Pârvu.

În plus, mijlocașul Robert Văduva, care a suferit o întindere chiar la încălzirea partidei de la Oradea, face și el antrenamente separat. Accidentat în debutul partidei de la Oradea de coechipierul Robert Tufiși, fundașul Iosif Kalai a primit trei zile de repaus după contuzia suferită la tâmplă, dar va fi apt de joc pentru următorul joc.

Astfel, singurul absent cert din echipa vâlceană pentru partida de sâmbătă, când în Zăvoi vine Alro, va fi doar atacantul Costin Stoica, suspendat două etape după eliminarea de la Bistrița.

Articol scris de Adi Georgescu

08 Nov. 2011, 12:20 Seria 2
Pe aceeași temă