Papură nu e impresionat de nicio echipă din serie: „Sunt surprins negativ”

21 Nov. 2012, 13:38 Seria 2
Papură nu e impresionat de nicio echipă din serie:**

Tehnicianul grupării FC Olt Slatina, Corneliu Papură, spune că nicio echipă nu l-a surprins în mod plăcut din punct de vedere al prestației în teren.

Chiar dacă tehnicianul formației slătinene nu a reușit să învingă pe nimeni în cele cinci meciuri din mandatul său, acesta crede că nivelul este unul scăzut, nicio echipă nefiind imbatabilă.

„Sunt surprins negativ ca nivel al jocului, nu am văzut nicio echipă care să aibă posesie bună, un ritm de joc bun, să stea bine fizic, să-și supună adversarul la presiune tot timpul, să văd o echipă care chiar domină clasamentul. Am jucat cu Corona, ne-a dat gol în minutul 75 pe o gravă eroare de apărare, Damila a marcat un gol repede, iar celălalt din penalty, de-asta spun că mă aștept la mai mult de la echipele din fruntea clasamentului, să te domine la toate capitolele, fizic, tactic, tehnic. Pe mine, la fiecare joc mă interesează să joc și să câștig, indiferent de rezultat”, a declarat Corneliu  Papură, după meciul cu CSM Râmnicu Vâlcea.

Rezultatele înregistrate de FC Olt Slatina cu Corneliu Papură pe banca tehnică nu au fost cele așteptate, echipa obținând 3 puncte din 15 puse în joc. Mai mult, slătinenii au marcat un singur gol în tot acest timp.

Sursa: Gazeta nouă

21 Nov. 2012, 13:38 Seria 2
Pe aceeași temă