„Papură, de când era antrenor la Slatina, n-a mai vorbit cu mine. Poate vorbește acum, că nu mai e”

05 Oct. 2011, 14:12 Seria 2

Deși Alro a avut un început slab de sezon, fostul fotbalist Ionuț Luțu crede că echipa de la malul Oltului ar putea emite pretenții la accederea în Liga I dacă viitoarele etape vor aduce o serie pozitivă elevilor lui Daniel Mogoșanu.

Aflați pe poziția a 13-a în ierarhia seriei, la nouă puncte de locurile promovabile, aluminiștii sunt departe de așteptările pe care suporterii le aveau de la actuala ediție de campionat. Jucător plecat în fotbalul mare de la Slatina, Ionuț Luțu consideră însă că diferența față de primele clasate poate fi recuperată, mai ales în condițiile în care unele dintre acestea se confruntă cu diverse probleme.

„Au câștigat acum, cu Luceafărul Oradea, eu zic că nu e nimic pierdut. Am văzut că Timișoara are probleme, Argeșul a făcut egal acasă, ar mai fi Bistrița… Important e să bată ei, să adune puncte. Dacă or să câștige trei meciuri, vor fi acolo, sus. Au putere financiară, jucători valoroși, am înțeles că a venit și primăria lângă echipă, deci se poate”, a spus „Hagiluțu”, care crede că aluminiștii au prima șansă la obținerea victoriei în etapa viitoare, în disputa cu cei de la Chindia. „Meciul următor e cu Târgoviște, ai lui Crăciunescu. Am fost cu el și cu Gică Popescu și i-am văzut o repriză. Nu sunt cine știe ce, iar din ce am văzut la meciul de la Piatra-Olt, Alro e mai bine organizată în teren. N-ar trebui să aibă probleme, eu sper să câștige”, a adăugat Luțu.

„Să dea Dumnezeu ca Mogoșanu să facă rezultate”

Angajatul patronului Stelei, Gigi Becali, este de părere că noul „principal” al formației slătinene, Daniel Mogoșanu, poate duce echipa în zona superioară a clasamentului.

„Dacă Papură nu a avut rezultate, trebuia să se întâmple ceva. Nici nu știu, și-a dat demisia sau au renunțat la el… Papură, de când era antrenor la Slatina, n-a mai vorbit cu mine. Poate vorbește acum, că nu mai e. Să dea Dumnezeu ca Mogoșanu să facă rezultate, important e să joace, valori sunt în echipă. Dacă la opt puncte Steaua speră la titlu, de ce n-ar spera Alro la primul loc la nouă. Timp este destul și poate vom avea o echipă în Divizia A. La Steaua s-a schimbat antrenorul, are șanse și la campionat, și în Europa League”, a mai spus Ionuț Luțu.

Sursa: Gazeta Nouă

05 Oct. 2011, 14:12 Seria 2
Pe aceeași temă