Papură: „Crăciun are un defect la braț”

Marius ANGHEL 26 Oct. 2012, 13:26 Seria 2
Papură:** „Crăciun are un defect la braț

Neglijență din partea atacantului celor de la FC Olt Slatina, Cătălin Crăciun. Tânărul jucător a sărit cu cotul sus într-un duel aerian, fiind sancționat cu cartonaș roșu după ce arbitrul a observat că adversarul sângerează, lăsându-și echipa în inferioritate în meciul cu Corona Brașov.

Antrenorul Corneliu Papură a explicat, la finalul jocului, faptul că atacantul a avut o problemă medicală, iar de atunci nu își controlează foarte bine mișcările din brațe. Tehnicianul a precizat că va analiza dacă se impune vreo măsură în ceea ce-l privește pe jucătorul sub 21 de ani.

„Crăciun are o problemă de abordare, nu își dă seama cam pe unde își duce mâna, având în vedere defectul pe care îl are la brațul drept. Cu siguranță el trebuie să-și îndrepte lucrurile astea, vom vorbi, vom vedea dacă se impune vreo măsură împotriva lui. Mă preocupă ce trebuie să fac să câștig meciul viitor. Orice jucător care absentează este important, nu poți apela la el, ceea ce este un handicap pentru orice echipă”, a declarat antrenorul celor de la FC Olt Slatina, Corneliu Papură.

Sursa: Gazeta Nouă

Marius ANGHEL 26 Oct. 2012, 13:26 Seria 2
Pe aceeași temă