Pană are absențe importante pentru meciul din Zăvoi!

Marius ANGHEL 16 Oct. 2013, 13:29 Seria 2
Pană are absențe importante** pentru meciul din Zăvoi!

Antrenorul Marian Pană nu va putea folosi mai mulți jucători în meciul de sâmbătă, din cauza accidentărilor sau a suspendărilor.

Metalul Reșița joacă sâmbătă pe terenul lui CSM Râmnicu Vâlcea, fosta Damila Măciuca înainte de venirea lui Cătălin Rufă în Valea Domanului, pentru o poziție fruntașă în seria a II-a a ligii secunde de fotbal. Marian Pană a anunțat că rosso-nerii se vor bate pentru un loc pe podium și chiar pentru poziția de lider dacă vor învinge FC Bihor. Cum asta s-a întâmplat în etapa trecută, reșițenii sunt gata să dea lovitura în Zăvoi. „Am făcut zece puncte și ne propunem să câștigăm la Vâlcea”, a afirmat antrenorul din Valea Domanului.

Metalul nu va avea o misiune ușoară la Vâlcea și asta, pentru că Pană nu va putea alinia cel mai bun unsprezece. Plecanciuc, care a absentat și cu FC Bihor, are o ruptură musculară și nu va putea juca o perioadă. „Cel puțin două sau trei etape va lipsi. E un jucător important”, a spus Pană.

Stoica a fost schimbat în debutul meciului din etapa trecută și prezența lui cu CSM Râmnicu Vâlcea e incertă la această oră. „Stoica are un rol foarte important în echipa noastră, în acest sistem 4-2-3-1 el vine între linii. L-a înțepat genunchiul și nu a mai putut”, a explicat Pană.

Tehnicianul nu va putea conta sigur pe serviciile lui Silviu Mureșan, jucător care a fost eliminat runda trecută. Chiar și în aceste condiții, reșițenii sunt optimiști și vor să obțină un rezultat pozitiv pentru a închide gura celor care anticipează lucruri necurate la meciul de sâmbătă, bazându-se pe legăturile dintre actuala echipă a Reșiței și Râmnicu Vâlcea.

Sursa: Express de Banat

Marius ANGHEL 16 Oct. 2013, 13:29 Seria 2
Pe aceeași temă