Paleacu despre CFR Timișoara: „Promovare? Încă nu”

10 Oct. 2008, 23:16 Seria 2
Paleacu despre CFR Timișoara: „Promovare? Încă nu

Alin Paleacu (foto) nu are drept de joc împotriva fostei sale echipe, Internațional Curtea de Argeș. Mijlocașul, omul meciului în ultima etapă, la Cluj, știe însă la cine trebuie să fie atenți colegii săi.

Ai jucat la Internațional. Sunt periculoși?
Va fi un meci greu pentru că au un antrenor bun, știu ce poate. Ștefan Stoica pregătește echipa bine, iar noi s-a văzut că avem unele probleme acasă cu echipele mai mici. Dar sper să câștigăm.

Care sunt jucătorii lor cei mai buni?
Lucian Itu și Marian Constantinescu sunt periculoși. Eu sunt prieten cu toți băieții de acolo, sigur mă voi și întâlni cu ei să mai vorbim.

Bugar a spus că vor fi multe schimbări în echipa de start datorită oboselii. Cum crezi că se vor descurca jucătorii care vor intra?

Nu știu, asta e treaba antrenorului, nu a mea. Dar noi avem un lot destul de echilibrat, se vor descurca cei ce vor juca.

Bertea și Pătrașcu au spus că în vestiar se vorbește de promovare. Te gândești și tu la Liga I?
Nu, nu prea vorbim despre așa ceva. E prematur, oricum, să aducem în discuție promovarea. Normal că ne mai gândim la asta, dar eu zic că încă nu se poate pune problema.

„Leoparzii“ au Galerie

Începutul excelent de campionat al „feroviarilor“ timișoreni i-a entuziasmat pe microbiștii din capitala Banatului, astfel că aceștia au plănuit deja să pună bazele unei galerii care să susțină echipa în meciurile de acasă. „E o idee foarte bună, cred că ne-ar ajuta“, a mărturisit vedeta echipei, Alin Paleacu.

10 Oct. 2008, 23:16 Seria 2
Pe aceeași temă