„Ori bateți sâmbătă, ori vă trimit la juniori”

Loredana JUGLEA 28 Nov. 2008, 15:26 Seria 2

Rezultatele slabe înregistrate de echipa de fotbal Minerul Lupeni l-au scos din sărite pe președintele onorific Cornel Resmeriță. Primarul a descins din nou în vestiarul jucătorilor pentru a-i aduce pe aceștia cu picioarele pe pământ.

 

„Nu se mai poate așa ceva. Au luat bani câți nu au luat jucători de la echipele de pe primele locuri. Este normal să am pretenții de la ei. Nu concep decât victoria în meciul de sâmbătă. Am fost în vestiar am stat de vorbă cu băieții și sper să fi înțeles. Altfel ne vom supăra rău de tot. La Lupeni sunt cu banii la zi au tot ce le trebuie, dar ne lipsesc rezultatele”, spune Resmeriță.

 

Oficialul din Vale a mers chiar mai departe și a afirmat că dacă e nevoie va renunța la serviciile unor jucători. „Dacă nu bat în meciul cu CFR Timișoara îi voi trimite să joace la juniori. Nici măcar nu le dau drumul să plece la alte echipe. Sunt dezamăgit și mi se pare normal să fiu. Nu concep decât victoria în jocul cu CFR Timișoara”, a tunat Resmeriță.

 

Minerul Lupeni se află pe un loc retrogradabil în liga a doua, seria a doua, iar oficialii speră ca din iarnă să aducă întăriri.”Cu siguranță din iarnă vor mai veni jucători pentru că trebuie să ne îndeplinim obiectivul și anume salvarea de la retrogradare”, au spus lupenenii.

 

 

MINERUL LUPENI – CFR Timișoara, sâmbătă de la ora 11.00

Loredana JUGLEA 28 Nov. 2008, 15:26 Seria 2
Pe aceeași temă