Orădenii, invitați să-l vadă pe Hagi în meciul caritabil! „Uniți împotriva cancerului infantil”

Marius ANGHEL 13 Aug. 2013, 14:55 Seria 2
Orădenii, invitați să-l vadă pe Hagi în meciul caritabil!**

Atât antrenorii celor două echipe de old boys, Emerich Jenei și Zsolt Muzsnay, jucătorii Lucian Ciocan și Sorin Pop și președintele clubului FC Bihor Șerban Morcan așteptă cu emoție meciul cariatbil „Uniți împotriva cancerului infantil”, care va avea loc miercuri, de la ora 16.30, de la Stadionul Municipal „Iuliu Bodola”.

3 meciuri-spectacol

Înaintea evenimentului la care invitat special este Gheorghe Hagi, conducerea clubului FC Bihor a organizat luni, la sediul clubului, o conferință de presă prin care au fost prezentate ultimele detalii.

Astfel, a fost reamintită acțiunea care va cuprinde trei jocuri demonstrative, în care punctul principal de atracție îl va reprezenta jocul de old boys dintre echipele FC Bihor și „Generația de aur”.

Pe lângă acest joc, care va avea două reprize de câte 30 de minute, vor mai avea loc și meciurile dintre echipa staff-ului clubului FC Bihor și echipa presei, respectiv partida dintre echipa de seniori a FC Bihor și echipa suporterilor, ambele întâlniri urmând a avea două reprize de câte 15 minute.

Mai multe invitații

Înainte de jocuri și în pauzele lor vor avea loc și diferite momente muzicale. „Pe lângă cele trei meciuri demonstrative, vor mai fi și momente artistice, cu interpreți de muzică ușoară, iar în pauza meciului de old boys va intra pe teren și orădeanca Anca Căuș, Shakira de România. În ceea ce privește invitațiile pentru intrarea pe stadion, am suplimentat cu 5.000 numărul acestora”, a declarat președintele clubului FC Bihor, Șerban Morcan.

Invitațiile pot fi achiziționate de la sediul clubului FC Bihor marți între orele 9-16, precum și de la casele de bilete ale Stadionului Municipal „Iuliu Bodola”, marți, între orele 9-14 și miercuri, în ziua evenimentului, cu începere de la ora 13. Pentru a intra în posesia unei invitații trebuie donați minim 5 lei pentru cazul Kevin Ficuț, copilul de 8 ani din Aleșd diagnosticat în 2011 cu leucemie, pentru care are loc acest eveniment.

Vedetele fotbalului

Printre jucătorii echipei naționale care vor participa la meciul de old-boys se vor număra: Petru Țurcaș, Constantin Varga, Iulian Miu, Miodrag Belodedici, Cristian Dancea, Ioan Ovidiu Sabău, Iosif Rotariu, Gheorghe Hagi, Paul Codrea, Marcel Băban, Alin Stoica și Ilie Rotariu. „Aș vrea să le mulțumesc acestor jucători extraordinari care au dus fotbalul românesc acolo unde a fost cândva și unde tindem să mai ajungem, dar nu știm dacă vom și reuși, că au acceptat ca să vină să ajute un copil care este bolnav și ca să strângă în stadionul nostru oameni cât mai mulți care să dăruiască acestui copil sănătate, până la urmă”, a declarat reputatul antrenor Emerich Jenei.

Din echipa de old boys a FC Bihorului, care va fi condusă de pe bancă de Zsolt Muzsny și Alexandru Gergely, vor face parte printre alții Kulcsar Sandor, Ovidiu Lazăr, Lucian Ciocan, Sorin Pop, Ioan Papp Deac, Sorin Cigan, Viorel Domocoș, Alexandru Boc, Cosmin Bodea, Stelian Farcău, Florin Fărcaș, Lucian Ulici, Claudiu Mutu, Alexandru Kiss, Cornel Georgescu și Ștefan Erdei.

„Felicit organizarea acestei acțiuni. Nu știu dacă a mai fost la Oradea o acțiune de genul acesta în care foștii fotbaliști să se strângă și să joace împreună împotriva unor tricolori care au adus atâtea bucurii și în plus cu acest joc putem ajuta acest copil. Sper ca spectacolul fotbalistic să primeze și ca echipa noastră, a Bihorului să câștige. Sunt convins că ne vom prezenta cel puțin la același nivel cu partenerii noștri de întrecere”, a declarat Zsolt Muzsnay.

Lucian Ciocan a precizat că speră că orădenii vor veni în număr cât mai mare la eveniment. „Sunt emoții din toate punctele de vedere, fiindcă ne vedem cu mulți jucători cu care nu ne-am mai văzut de multă vreme, iar cu Hagi ce să mai vorbim, fiindcă nu întotdeauna reușești să joci împotriva lui”, a spus Ciocan.

Sorin Pop a ținut să felicite conducerea FC Bihor, bucurându-se și el că poate juca împotriva lui Hagi. „Nu ți se oferă ocazia de multe ori să poți să joci împotriva lui Hagi și a celorlalți jucători importanți din „Generația de aur”. Noi sperăm să ne ridicăm la nivelul lor. Ne pregătim pentru asta, sigur nu o să ne facem de râs”, a declarat Pop.

Final cu licitație

În ceea ce privește jocul care va deschide evenimentul, cel dintre echipele staff-ului clubului FC Bihor și echipa presei, din formația staff-ului vor face parte jucători precum: Gheorghe Ghiț, Călin Cheregi, Alin Iova, Szilagy Desideriu, Gheorghe Silaghi, Șerban Morcan, Dumitru Voloșeniuc, Ovidiu Mureșan, Daniel Negrean, Ovidiu Clonda și Cristian Nica.

Echipa presei care-l va avea ca director tehnic pe Emerich Jenei și antrenor pe Szanto Sandor, va fi alcătuită din fotbaliști precum: Szanto Zoltan, Peti Boros, Nicolae Mihalcea, Horia Buz, Teo Biriș, Ionel Goina, Costel Demian, Lucian Popa, Dan Olteanu și Vlad Olteanu.

Prezentatori și crainici ai stadionului vor fi Florin Mihalca și Victor Mihalcea.

După meciul de old boys, seara va avea loc un dineu oficial, la Restaurantul Hotelului Continental, unde „oameni importanți și oameni de afaceri vor licita tricourile cu care s-a jucat, iar și aceste fonduri vor fi donate pentru Kevin Ficuț”, după cum a mai declarat președintele clubului orădean, Șerban Morcan.

Sursa: eBihoreanul

Marius ANGHEL 13 Aug. 2013, 14:55 Seria 2
Pe aceeași temă