Oltul vrea punct sau puncte de la Severin

14 Sep. 2011, 12:40 Seria 2
Oltul vrea punct sau puncte** de la Severin

Fotbaliștii grupării FC Olt Slatina încearcă să depășească momentul dificil după eșecul înregistrat pe teren propriu cu Unirea Alba Iulia, deși încă există regrete că s-au pierdut puncte prețioase, ținând cont de aspectul jocului. Mijlocașul la închidere Alin Pavel speră ca punctele să fie recuperate în jocul cu Gaz Metan Severin, formație pe care o vor întâlni, sâmbătă, în deplasare.

Înfrângerea nemeritată înregistrată cu Unirea Alba Iulia a lăsat un gust amar în tabăra celor de la FC Olt Slatina. Jucătorii încearcă să-și ia revanșa în partida din deplasare cu Gaz Metan Severin, meci pe care îl vor susține în nocturnă, sâmbătă, cu începere de la ora 19.30.

„O înfrângere este greu de digerat, când ai meciul în mână. Ne-a lipsit inteligența de a ține de rezultat. După analiza făcută și după discuțiile pe care le-am avut, era bun inclusiv un egal, mai ales că era o echipă care luptă pentru menținerea în Liga a II-a. Acum nu trebuie să ne mai uităm înapoi, trebuie să mergem înainte și să acumulăm cât mai multe puncte. Toate meciurile sunt grele, noi trebuie să strângem puncte, iar următorul este la Severin, de unde trebuie să venim cu punct sau puncte”, a declarat mijlocașul la închidere al celor de la FC Olt Slatina, Alin Pavel.

„Suntem încrezători că putem face față nivelului”

Având obiectiv menținerea în eșalonul secund, fotbaliștii grupării FC Olt Slatina sunt încrezători în șansele de a-și îndeplini misiunea. Mijlocașul Alin Pavel consideră că echipa are nevoie doar de pragmatism, astfel încât rezultatele să apară.

„Noi suntem încrezători că putem face față nivelului. Dacă vom fi mai pragmatici nu cred că vor fi probleme în îndeplinirea obiectivului, pentru că nu este o diferență foarte mare față de celelalte echipe”, a mai precizat Pavel.

Venit în vara acestui an la FC Olt Slatina, Alin Pavel s-a impus repede în unsprezecele de start, fiind unul dintre jucătorii de bază în angrenajul echipei.

Sursa: Gazeta Nouă

14 Sep. 2011, 12:40 Seria 2
Pe aceeași temă