Olimpia nu are voie să piardă la Pâncota dacă mai vrea în Liga 2. „Doar dacă U Cluj va intra în faliment s-ar mai putea schimba ceva”

Marius ANGHEL 07 Apr. 2016, 17:07 Seria 2
Olimpia nu are voie să piardă la Pâncota dacă mai vrea în Liga 2.**

Ocupantele locurilor 3 și 4 din play-out, Șoimii Pâncota și Olimpia Satu Mare, își vor da întâlnire, sâmbătă, în Podgorie. Conform regulamentului în vigoare ultimele trei clasate în play-out vor retrograda în Liga a 3-a, iar echipa de pe locul 3 va susține un meci de baraj pentru menținere.

„Alb-negrii” și „galben-albaștriu” au același obiectiv, evitarea acestor poziții, deși – până la urmă – locul 3 s-ar putea dovedi mină de aur. „La cum arată clasamentul înainte de start, e greu de crezut că noi, Pâncota și Tărlungeniul am mai putea să le ajungem din urmă pe Vâlcea și „U” Cluj. Deci dintre cele trei echipe se va alege cea care va mai căpăta o șansă la baraj. Doar în cazul în care „U” Cluj va intra în faliment s-ar mai putea schimba ceva. De aceea, pentru noi meciul de la Pâncota e foarte important, iar partida are o miză mare. Dacă vom fi învinși vom fi la 5 puncte în urma Pâncotei, așa că nu avem voie să pierdem!”, a spus Mircea Bolba, antrenorul principal al Olimpiei.

Ambele echipe au antrenori noi, numiți realtiv recent. Totuși Bolba are o vechime puțin mai mare decât Zsolt Muzsnay. „Schimbările de antrenori sunt cu două tăișuri. Se spune că prin schimbarea antrenorului se produce un șoc. Uneori e bine, alteori iese prost. Vezi, cazul lui Petre Grigoraș la Timișoara. Nu cred că are vreo importanță că și noi și Pâncota avem pe banca tehnică oameni noi”, a mai precizat Bolba.

Sătmărenii vor ajunge vineri la Arad și se vor deplasa de acolo la Pâncota în ziua jocului. „În acest moment câțiva jucători se confruntă cu probleme medicale. Iuhaz, Sălăjan, Ciul, Chivari sunt incerți, dar eu sper că vor fi apți de joc sâmbătă”, a mai zis antrenorul principal al Olimpiei.

Clasament play-out:

1. CSM Râmnicu Vâlcea    0    0    0    0    0-0    18 (+0,5)
2. Universitatea Cluj        0    0    0    0    0-0    16
3. Șoimii Pâncota        0    0    0    0    0-0    13
4. Olimpia Satu Mare    0    0    0    0    0-0    11 (+0,5)
5. Unirea Tărlungeni        0    0    0    0    0-0    9 (+0,5)
6. Metalul Reșița        0    0    0    0    0-0    -11

*locurile 1 și 2 se vor salva de la retrogradare
**locul 3 va juca un baraj de menținere în Liga 2 cu ocupanta locului 3 din play-out-ul Seriei I
***locurile 4, 5 și 6 vor retrograda în Liga 3

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 07 Apr. 2016, 17:07 Seria 2
Pe aceeași temă