Olimpia debutează la Caransebeș. Bodea: „La prima vedere se poate spune că suntem avantajați”

Marius ANGHEL 18 Aug. 2014, 20:30 Seria 2
Olimpia debutează la Caransebeș.** Bodea:

Olimpia Satu Mare va debuta în noul sezon în deplasare, împotriva echipei FC Caransebeș, nou-promovată în Liga II-a. Echipa bănățeană este antrenată din această vară de Sorin Bălu și îl are în lot pe Goșa, fost jucător al grupării sătmărene în urmă cu 10 ani.

Despre acest prim adversar, antrenorul Olimpiei, Cosmin Bodea, a declarat pentru informatia-zilei.ro: „La prima vedere se poate spune că suntem avantajați că începem campionatul împotriva unei debutante. Dar nu este deloc așa pentru că nou promovatele se mobilizează și se motivează enorm la meciul de debut”.

În cea de-a doua etapă Olimpia stă, iar în a treia se va deplasa la o altă nou venită în eșalonul doi, Fortuna Brazi Câmpina, echipă la care evoluează Ervin Zsiga. Așa că echipa sătmăreană va evolua în fața propriilor suporteri abia în etapa a patra, tot împotriva unei nou promovate, Șoimii Pâncota.

Marius Ioniță, ultimul sosit

În altă ordine de idei, conform aceleiași surse, antrenorul Cosmin Bodea se va baza în noul sezon pe încă un fundaș central. Este vorba de Marius Ioniță, un jucător în vârstă de 23 de ani și care are 1.95 înălțime. De-a lungul carierei sale, buzoianul a mai fost la Dinamo București, Dinamo II (unde ocazional purta și banderola de căpitan), Concordia Chiajna și Unirea Urziceni.

În defensivă, Olimpia mai are alți trei fundași centrali: Valter Heil, Florin Mureșan și Marius Bălău.

Marius ANGHEL 18 Aug. 2014, 20:30 Seria 2
Pe aceeași temă