Olguța: „CSU se va bate la titlu peste doi ani”! Primarul a anunțat când va începe demolarea stadionului

Marius ANGHEL 04 Dec. 2013, 16:50 Seria 2
Olguța: „CSU se va bate la titlu peste doi ani

Primarul Craiovei, Lia Olguța Vasilescu, exclude posibilitatea ca autoritățile să se implice alături de Adrian Mititelu la FCU Craiova, după eventuala reorganizare a acestui club. „Întrebați orice avocat, nu este posibil așa ceva. Chiar dacă se face o altă societate, datoriile o urmăresc. Ori cu ce să ne asociem cu domnul Mititelu? Să preluăm 35% din ce, din datoria de 40 milioane de euro? Mi-e greu să cred că cineva din Consiliul Local va vota vreodată așa ceva”.

În schimb, Olguța Vasilescu crede că CS Universitatea Craiova se va lupta pentru titlul de campioană peste doi ani: „Nu neapărat de actuala postură de lider sunt mulțumită, ci o să fiu mulțumită atunci când această echipă se va bate la titlul de campioană. Eu zic că în doi ani se va întâmpla asta”.

Demolarea arenei „Ion Oblemenco” va începe în februarie-martie

Primarul Lia Olguța Vasilescu a declarat că arena „Ion Oblemenco” va fi demolată începând din februarie-martie, noul stadion urmând să fie construit din fondurile CNI. Până atunci, CS Universitatea va juca pe stadionul de atletism care va fi cuprins în complex.

„În fiecare săptămână sunt la București pentru problema stadionului. Domnul Dragnea a confirmat, în cadrul comisiei de buget-finanțe, că acest complex sportiv e prins în buget și va fi realizat integral din fondurile CNI. Noi vom construi doar stadionul de antrenament, cu pista de atletism, pentru ca echipa Craiovei să aibă unde juca până la terminarea arenei. Mititelu a intrat în arenă și a amenințat că trebuie să fie și el întrebat dacă se mai construiește sau nu stadionul, dar am câștigat însă în instanță definitiv și putem dispune cum dorim de acest bun. Până la finalul acestei luni încercăm să terminăm studiul de fezabilitate pentru stadionul mic, de atletism, care ar trebui să fie gata până la jumătatea anului viitor. Cred că stadionul „Ion Oblemenco” se va demola undeva prin februarie-martie, iar imediat vor începe lucrările de reconstruție”, a anunțat primarul Craiovei.

Articol scris de Cosmin STAICU

Marius ANGHEL 04 Dec. 2013, 16:50 Seria 2
Pe aceeași temă