Olaru, despre negocierile pentru UTA: „Kaas are toate datele negru pe alb, nu vorbe. Așteptăm răspunsul”

Marius ANGHEL 27 Dec. 2012, 16:30 Seria 2
Olaru, despre negocierile pentru UTA:** „Kaas are toate datele negru pe alb, nu vorbe. Așteptăm răspunsul

Investitorul interesat să preia destinele Bătrânei Doamne este Dieter Kaas, un potent om de afaceri din Top 100 Austria, care deține firme în domeniul logistic în România și chiar și în județul Arad. Fostul acționar al UTA-ei, Iulian Olaru, a intermediat legătura dintre Kaas și președintele UTA-ei, Giovanni Catanzariti, iar acum se așteaptă răspunsul oficial al neamțului, care are la dispoziție toate datele legate de datoriile clubului. În cazul în care s-ar bate palma, Dieter Kaas ar urma să preia pachetul majoritar de acțiuni.

„Am înțeles și chiar i-am sugerat să ofere un răspuns oficial până de Anul Nou, pentru că știm cu toții că activitatea sportivă nu poate să aștepte. La începutul lunii ianuarie echipa trebuie să se reunească, iar lucrurile trebuie preluate din mers. Are toate datele negru pe alb, nu vorbe, sper să nu apară amănunte care să îl influențeze negativ. În Arad sunt oameni care vor binele acestei echipe, dar sunt și cârcotași, pentru că au apărut unele mesaje de care sper să nu țină cont. Nu e o decizie ușor de luat, dar omul se informează, m-a surprins și pe mine. Există chiar varianta să vină în aceste zile în România”, ne-a declarat fostul acționar al UTA-ei, Iulian Olaru.

UTA se reunește pe 15 ianuarie, dată până la care echipa fanion va trebui să știe pe ce cale o apucă. Există și posibilitatea ca negocierile să nu se concretizeze, variantă în care Bătrâna Doamnă s-ar confrunta cu o mare problemă.

„S-a spus că omul ăsta nu există, uite că există, doar că a fost doleanța dânsului să nu se facă atâta tam tam cu numele lui. Giovanni este conștient că situația nu este gravă, ci foarte gravă, pentru că nu mai există soluții financiare nici măcar de avarie. Eu am tras semnale de alarmă de mai mult timp și chiar am ajutat efectiv acest club”, mai spune Iulian Olaru.

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 27 Dec. 2012, 16:30 Seria 2
Pe aceeași temă