Săndoi și promisiunile mari pentru FC Argeș: „Vom fi și mai puternici, vă garantez asta”. Ce spune despre încercarea de a se găsi un investiror: „Nu depinde numai de conducători”

Marius ANGHEL 10 Dec. 2018, 11:57 Campionat
Săndoi și promisiunile mari pentru FC Argeș:

FC Argeș a încheiat prima parte a sezonului Ligii 2, după 21 de etape, pe locul 6, cu 41 de puncte, la cinci, respectiv patru puncte în spatele liderului Sportul Snagov și celei de-a doua clasate Academica Clinceni, formațiile aflate pe locurile promovabile direct. Distanța este una care poate fi recuperată în două etape, însă piteștenii nu pot ajunge în Liga 1 la finalul sezonului, deoarece forma lor juridică nu le permite acest lucru.

În ultima etapă din 2018, FC Argeș s-a impus pe teren propriu cu Pandurii Târgu Jiu, scor 3-1, însă, cu toate acestea, din tribună s-au auzit reproșuri la adresa echipa, chiar scandări de demisie. La final, Emil Săndoi le-a mulțumit suporterilor pentru susținerea echipei în această prima parte a sezonului, atât celor care încurajează, cât și celor care l-au contestat. Antrenorul le-a garantat ambelor categorii că în partea a doua a sezonului FC Argeș va fi și mai puternică și că se va clasa și mai sus țin clasament.

„Vreau să le mulțumesc suporterilor devotați și consecvenți ai acestei echipe pentru că au apreciat munca pe care noi toți am făcut-o aici. Îi așteptăm în continuare la stadion când va începe returul. Vă promit că în returul campionatului vom fi și mai puternici. La începutul acestui campionat am spus că echipa va fi pe unul dintre locurile fruntașe și o să vedeți că așa se va întâmpla la finalul sezonului. Vă garantez asta”, a comentat Săndoi.

Săndoi crede că altfel ar fi fost rezultatele cu un investitor la club

Singura șansă ca FC Argeș să-și schimbe forma juridică este să fie preluată de către un investitor privat. Emil Săndoi spune că actualii conducători fac eforturi să găsească un afacerist care să finanțeze clubul. În aceste condiții crede că și rezultatele în campionat ar fi fost și mai bune.

„Vreau să mulțumesc conducerii clubului pentru condițiile pe care ni le-au asigurat. Știu că s-au făcut eforturi permanente și se fac în continuare pentru a se găsi anumiți investitori pentru ca echipa să aibă drept de promovare. Și pe mine ca antrenor, mă deranjează acest aspect, dar până la urmă, nu depinde numai de dânșii. Chiar trebuie să fie o persoană care vrea să investească în FC Argeș. Sunt convins că dacă acest lucru s-ar fi întâmplat de la începutul campionatului, motivația jucătorilor ar fi fost alta. Poate că și rezultatele echipei ar fi fost foarte bune, nu bune spre foarte bune, cum sunt acum. Asta nu trebuie să uite câteva persoane de aici, de prin tribună, care mai fac anumite apostrofări. Dacă sunt suporteri fideli ai echipei, la parcursul pe care l-am avut, ar fi trebuit să-i elogieze pe jucători. Eu sunt un băiat cu bun simț și le mulțumesc și lor în numele echipei și în numele meu pentru prezența la stadion. Le transmit că îi așteptăm în continuare la meciurile noastre”, a mai spus Săndoi.

După meciul de vineri seară cu Pandurii, fotbaliștii de la FC Argeș au intrat în vacanță pentru o lună. Emil Săndoi a stabilit reunirea lotului în jurul datei de 14 ianuarie. Primul meci oficial din 2019 este programat pe 23 februarie, când FC Argeș va întâlni, în deplasare, pe Metaloglobus.

Marius ANGHEL 10 Dec. 2018, 11:57 Campionat
Pe aceeași temă