Olaru confirmă: „Kaas vine în weekend în Arad, sper să fie un răspuns pozitiv”

Marius ANGHEL 11 Jan. 2013, 16:00 Seria 2
Olaru confirmă:**

În condițiile lipsei de stabilitate de la club, Adrian Falub a decis să prelungească cu o săptămână vacanța utiștilor, astfel că reunirea va avea loc pe 21 ianuarie. Se anunță un weekend decisiv pentru UTA, asta în condițiile în care omul de afaceri Dieter Kaas și-a anunțat prezența la Arad, pentru a oferi un răspuns final ofertei de preluare a celei mai titrate echipe din provincie.

„În afară de ce am comunicat până acum, știu că domnul Kaas vine în weekend în Arad, eu sper să fie un răspuns pozitiv. Dacă amânarea reunirii ar coincide cu rezolvarea problemelor ar fi o mutare inteligentă, dar oricum trebuie luată o decizie. Eu sper că va fi bine, asta dacă nu au apărut lucruri care să fi modificat intențiile inițiale, nu putem ști niciodată. De câteva zile am o strângere de inimă și sincer, parcă ceva nu e în regulă, dar sper să mă înșel”, ne-a declarat Iulian Olaru.

„UTA nu va muri niciodată”

Fostul acționar al Bătrânei Doamne este optimist și crede că indiferent de situație, UTA va trebui să își continue activitatea. „UTA nu va muri niciodată, va continua oricum într-o formă sau alta, pentru că este un club care a scris istorie în România. Nici nu vreau să mă gândesc la ceva rău, pentru că UTA a mai trecut prin momente critice și s-au găsit soluții, sper ca și acum să fie la fel. Dacă se va primi un răspuns negativ, ceea ce nu mi-aș dori, sper ca UTA să ajungă pe mâini bune și să revină acolo unde îi este locul, în Liga I.”

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 11 Jan. 2013, 16:00 Seria 2
Pe aceeași temă