Discuțiile despre Kaas au încins Revelionul utiștilor!

Marius ANGHEL 29 Dec. 2012, 14:00 Diverse
Discuțiile despre Kaas** au încins Revelionul utiștilor!

Old Lady”s Pub a fost neîncăpător joi seara, cu ocazia Revelionului utiiștilor. Peste 200 de fani „alb-roșii” au trecut pragul localului de pe strada Poetului pentru a se simți bine pentru ultima oară împreună în 2012, dar și pentru a încerca să ia atitudine în povestea preluării clubului de Dieter Kaas.

Omul de afaceri neamț a fost pe gura tuturor suporterilor, care ar dori ca acesta să bată palma cu Giovanni Catanzariti și să scoată din impas echipa favorită. În acest sens, reprezentanții Suporter Club UTA fac eforturi să-l contacteze pe proprietarul holdingului multinațional Trade Trans Group și să-l convingă de oportunitatea unei investiții în cea mai titrată echipă din Provincie.

„Încercăm să aflăm adresa de email a domnului Kaas pentru a-l informa despre noi, despre Suporter Club UTA și despre intențiile noastre care sunt dintre cele mai bune. Nu știm cine ce i-a spus despre Arad și UTA, am dori să vorbim și noi cu domnul Dieter Kaas și a-i răspunde sincer la toate nelămuririle”, ne-a mărturisit Giuliano Junc, președinte demisionar la SCU.

Pentru câteva ore, fanii au lăsat deoparte problemele echipei fanion și s-au distrat până în zorii zilei de vineri. S-a cântat, s-a dansat, s-au aprins artificii, așa cum le stă bine pătimașilor suporteri „textiliști”. Din cadrul clubului, a participat la Revelionul utiștilor antrenorul secund, Dan Stupar, care a fost însoțit de Cristi Panin, Sorin Botiș, Marius Ciubăncan și Alex Leucuța.

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 29 Dec. 2012, 14:00 Diverse
Pe aceeași temă