Olariu despre amânarea meciului cu FC Bihor: „E bine și nu prea”

05 Oct. 2011, 13:48 Seria 2
Olariu despre amânarea meciului cu FC Bihor:**

Meciul FC Bihor – Mureșul Deva din etapa a VIII-a a fost amânat și se va juca peste două săptămâni!

Conducerea FC Bihor a solicitat Federației Române de Fotbal amânarea jocului din etapa a VIII-a a Ligii a II-a cu Mureșul Deva, programat inițial pentru sâmbătă, de la ora 11:00.

Gruparea orădeană și-a motivat cererea prin faptul că are trei jucători convocați de Emil Săndoi la lotul de tineret pentru confruntarea cu Franța. Ciprian Selagea, Andrei Florean și Adrian Mărkuș sunt deja de duminică la reunirea lotului. FRF a admis doleanța bihorenilor, iar partida a fost reprogramată pentru miercuri, 19 octombrie, de la ora 15:00, pe stadionul „Iuliu Bodola” din Oradea.

„Dacă este să iau în considerare faptul că echipa traversează o pasă bună poate era mai bine să jucăm sâmbătă, atunci când a fost programat inițial jocul. Însă, dacă mă gândesc la faptul că de la începerea campionatului am lucrat foarte intens la antrenamente, iar oboseala jucătorilor a atins cote maxime, cred că această pauză este binevenită. Oricum, noi vom pregăti foarte bine jocul cu FC Bihor”, a spus antrenorul Mureșului Deva, Constantin Olariu (foto).

Altfel, „alb-roșii” au primit o zi liberă în plus după victoria de pe teren propriu cu CSM Râmnicu Vâlcea (2-1), astfel că Lipitor și colegii săi au făcut primul antrenament al săptămânii abia ieri. În runda a IX-a, pe 15 octombrie, Mureșul Deva va evolua tot acasă cu Alro Slatina.

Votați Deaconescu!

Declarat cel mai bun jucător al partidei Mureșul Deva – CSM Râmnicu Vâlcea (2-1), atacantul devean Cristian Deaconescu a fost inclus, alături de alți 15 jucători, în sondajul de opinie inițiat de liga2.ro pentru desemnarea „celui mai bun jucător al etapei a VII-a” din cele două serii ale Ligii a II-a. În jocul cu Vâlcea, Deaconescu a dat golul de 1-0 (18) și i-a pasat colegului său Iosif Melcea care a înscris pentru 2-0 (25). Deja, în acest sezon Mureșul a dat „cel mai bun jucător al etapei”, Iosif Melcea câștigând acest titlu onorific în runda a V-a.

Articol și foto Sami Tamaș

05 Oct. 2011, 13:48 Seria 2
Pe aceeași temă