Verdict dur pentru Deaconescu: „Fractură”

Marius ANGHEL 16 Aug. 2013, 12:18 Stiri
Verdict dur pentru Deaconescu:**

Atacantul lui FC Hunedoara, Cristian Deaconescu a fost diagnosticat cu fractură de tibie „în V” la piciorul drept și va fi operat vineri dimineața la Spitalul municipal „Dr. Alexandru Simionescu” din Hunedoara pentru ai fi montată o tijă. El va sta departe de gazon jumătate de an!

Fotbalistul Cristian Deaconescu (foto, în centru, 25 ani), s-a accidentat grav miercuri seara în timpul meciului amical dintre FC Hunedoara și Metalul Reșița (scor 0-2). După un contact dur cu portarul reșițenilor Adrian Pascal, Deaconescu a rămas căzut pe gazon în careul advers. A părăsit terenul de joc ajutat iar apoi a fost transportat cu Ambulanța la spital. „Medicii l-au asigurat pe Deaconescu că dacă totul va decurge bine după 6 luni de la operație va putea juca din nou fotbal”, a spus organizatorul de competiții al FC Hunedoara, Dan Stroia.

Cristian Deaconescu a fost transferat la FC Hunedoara în pauza competițională și a apucat să joace doar un singur meci oficial în tricoul „negru-albastru” în înfrângerea, scor 0-2, cu Aurul Brad din Cupa României.

Articol și foto de Sami TAMAȘ

Marius ANGHEL 16 Aug. 2013, 12:18 Stiri
Pe aceeași temă