Oficialii UTA-ei îl așteaptă pe Marțian cu lecțiile făcute

Marius ANGHEL 11 Jun. 2013, 13:08 Seria 2
Oficialii UTA-ei îl așteaptă pe Marțian cu lecțiile făcute

Așa cum anticipam, weekendul a trecut fără noutăți în curtea grupării emblemă a Aradului. De fapt, totul se învârte în jurul revenirii lui Adrian Marțian în Arad, respectiv a clarificărilor pe care acesta e dator să le facă vis-a-vis de viitorul „Bătrânei Doamne”. Presei, dar și celor din club, omul de afaceri clujean le-a transmis că totul va decurge conform planului și anume o continuare investiției sale având ca scop promovarea în Liga 1, însă toată lumea așteaptă fapte și nu vorbe.

În primul rând, Marțian ar trebui să achite cele două salarii restante angajaților clubului, iar apoi să susțină financiar campania de achiziții și să achite avansul pentru un cantoament de vară. Principalul finanțator nu a ajuns în Arad până la această oră, iar utiștii și-au schimbat din nou puțin programul.

În primul rând, jucătorii nu s-au mai întâlnit la stadion pentru o ultimă discuție cu stafful tehnic și conducerea clubului, iar Gheorghe Constantin și Adrian Falub și-au prelungit șederea la Arad. De duminică seara, respectiv luni dimineața, ambii sunt pe „baricade” în așteptarea clarificărilor din partea patronului.

Mai mult, cei doi și-au făcut lecțiile, în sensul că îi vor pune masă lui Marțian două planuri de bătaie. „E varianta să atacăm cu toate pânzele sus promovarea la anul, cu transferarea unor jucători importanți și o programare milimetrică a tuturor pașilor, dar mai există și calea mai puțin costisitoare. E vorba să contăm pe un lot format mai ales din fotbaliști tineri, cu care va trebui să avem răbdare un an-doi până să ne putem bate la primele două locuri. Domnul Marțian trebuie să aprobe, sau mai precis să susțină financiar unul dintre cele două proiecte. Probabil, acest lucru se va întâmpla și după o discuție cât se poate de serioasă și transparentă cu celălalt acționar, Giovanni Catanzariti, așa că ne așteptăm la ore bune de discuții. Sperăm, totuși, ca marți sau cel târziu miercuri să știm cu toții, jucători, antrenori și conducători, ce avem de făcut mai departe”, ne-a declarat Gheorghe Constantin, directorul executiv al „alb-roșiilor”.

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 11 Jun. 2013, 13:08 Seria 2
Pe aceeași temă