„O să aibă o mare surpriză «U» Cluj când vine la Arad”

10 Aug. 2009, 15:59 Seria 2
„O să aibă o mare surpriză «U» Cluj** când vine la Arad

Geta Onu nu a uitat de „șepcile roșii” cât rău i-a făcut în episodul de tristă amintire al meciului din ultima etapă a ediției trecute de campionat. Președintele executiv de la ACU e de părere că toate necazurile i se trage de la „U” Cluj.

 

„Noi nu meritam să retrogradăm. «U» Cluj trebuia să retrogradeze în Liga a III-a. Acum, când suntem foarte aproape de a evolua din nou în Liga a II-a, clujenii vor vedea cum vor fi primiți la Arad. Ceea ce se întâmplă la UTA-Poli nu se va compara cu ce vor păți cei de la «U» Cluj”, sună amenințarea conducătorului din Aradul Nou.

 

Geta Onu spune că echipa e pregătită din toate punctele de vedere de a juca în Liga a II-a, iar transferurile efectuate spun totul despre strategia clubului arădean.

 

„Cu lotul avut la dispoziție de antrenor, după această campanie de achiziții, ar fi o pierdere de vreme să jucăm în Liga a III-a. Suntem pregătiți din toate punctele de vedere să jucăm în eșalonul doi”, mai spune Geta Onu.

 

Cert este că azi dimineață pe masa de lucru a oficialilor din cadrul Federației Române de Fotbal a apărut o adresă din partea clubului Liberty Salonta, care anunță că nu pot continua în Liga a II-a.

 

„Eu știu că sunt trei echipe care au anunțat FRF că nu mai au posibilitatea de a juca în Liga a II-a. Conform regulamentului, noi ar trebui să începem în eșalonul doi. Mă aștept ca marți să fim anunțați oficial că vom evolua tot în Liga a II-a”, a concluzionat președintele executiv de la ACU.
 

 

aericol scris de Daniel BERAR

 

Conform unor informații neconfirmate încă, la FRF s-ar putea lua în discuție însă retrogradarea echipei din Aradul Nou în liga a IV-a, din cauza scandalului de corupție de la meciul ACU Arad – FC Bihor, din ultima etapa a campionatului precedent!

 

Rămâi pe www.liga2.ro pentru a afla tot ce se petrece la FRF!

 

 

10 Aug. 2009, 15:59 Seria 2
Pe aceeași temă