„Nu vom merge ca și purceii la tăiat”. Antrenorul lui FC Bihor vrea ca jucătorii săi să-i „aducă un pic zâmbetul pe buze” la Vâlcea

Marius ANGHEL 24 Nov. 2015, 19:40 Seria 2

În pofida problemelor economice cu care se confruntă, fotbaliștii de la FC Bihor își continuă în această săptămână parcursul în Liga 2 și vor susține miercuri următorul joc din campionat, cu începere de la ora 14:00, în deplasare, la Râmnicu Vâlcea. Astfel, în cadrul etapei a 16-a din Seria a II-a, formația orădeană va servi replica echipei locale CSM, una dintre fruntașele clasamentului. În fapt, partida va opune echipele situate pe poziția a doua, CSM Râmnicu Vâlcea, cu 28 de puncte, și locul al 11-lea, FC Bihor, cu 13 puncte.

Dacă orădenii vin după înfrângerea cu 0-5 de pe teren propriu, suferită în fața sătmărenilor de la Olimpia, în schimb, vâlcenii vor aborda acest meci după ce sâmbătă s-au impus în deplasare cu scorul de 6-1 pe terenul ultimei clasate, Metalul Reșița.

„Încercăm să ne dregem rănile, să ne astupăm cartușele încasate la meciul de acasă cu Olimpia Satu Mare. Ne confruntăm cu probleme mari de lot, ne confruntăm momentan și cu ceva probleme de ordin psihic. Vă dați seama, pe lângă problemele economice cu care ne confruntăm, a venit și acest joc, plus accidentările care ne apasă. Important este să continuăm, să terminăm acest campionat, să vedem acolo în clasament că mai există FC Bihor, iar din decembrie vom vedea ce vom face. Acest meci îl tratăm totuși cu cea mai mare seriozitate, nicidecum nu vom merge ca și purceii la tăiat. Vom încerca să facem un joc care să ne aducă un pic zâmbetul pe buze”, a declarat antrenorul echipei FC Bihor, Dan Mănăilă, înaintea plecării spre Râmnicu Vâlcea.

Pentru meciul de la Râmnicu Vâlcea, tehnicianul echipei orădene nu se va putea baza pe mai mulți jucători. Andor, Lorincz și Haș, sunt accidentați serios, iar Sulea și Coroian acuză și ei probleme medicale. De asemenea „avem trei tineri jucători care sunt studenți și nu vor face deplasarea, dar vom completa lotul de 18 cu juniori”, după cum a mai precizat Dan Mănăilă.

În aceste condiții, jocul are o favorită certă, care este echipa gazdă, însă rămâne de văzut dacă tânăra formație orădeană va reuși să încurce seria pozitivă a uneia dintre grupările care se gândesc la promovare.

Arbitrul jocului CSM Râmnicu Vâlcea – FC Bihor, de miercuri, de la ora 14, va fi reșițeanul Dorin Petru Voina.

Sursa: eBihoreanul
Foto: Dan TĂ‚UȚAN

Marius ANGHEL 24 Nov. 2015, 19:40 Seria 2
Pe aceeași temă