Nu trădează Timișoara! Stanciu refuză statutul de „scut la Steaua”!

18 Dec. 2011, 09:28 Seria 2
Nu trădează Timișoara!** Stanciu refuză statutul de

În iarnă, la Steaua ar putea fi adus un nou manager, ajutor pentru antrenorul Ilie Stan. Pentru acest post s-au vehiculat două nume: Mihai Stoica și Daniel Stanciu.

Oficialul lui Poli Timișoara neagă faptul că ar putea ajunge la Steaua, fiind foarte mulțumit de progresul făcut la bănățeni, în ciuda faptului că echipa activează în Liga 2.

„Nu vreau să fiu privit ca un scut la Steaua. Dacă vreodată o să fac pasul către alt club, o voi face dacă mă doresc pentru ce am făcut la Timișoara. Niciodată nu voi face parte dintr-un mozaic. În acest moment Steaua se află într-o formă bună din punct de vedere sportiv. Nu știu dacă domnul Becali se gândește acum la o schimbare. Am relații bune și cu cei de la Steaua, și cu cei de la Dinamo sau Vaslui.

Deocamdată mă simt foarte bine la Timișoara, chiar dacă sunt în Liga a II-a. Ă‚sta e marele meu avantaj, în cei doi ani de la Poli mi-am impus să aduc jucători pe bani puțini și să fac performanță. Am luat locul 2 și am demonstrat că s-a lucrat bine în plan sportiv. Nu am niciun fel de problemă cu Mihai Stoica, doar că în acest moment trăim în lumi diferite. Sper ca lumea să mă aprecieze pentru ce am făcut la Timișoara ca manager sportiv. Nu îmi place să fiu pus în astfel de situați, că mi-aș trimite CV-ul pe la cluburi”, a declarat Daniel Stanciu la Sport.ro.

18 Dec. 2011, 09:28 Seria 2
Pe aceeași temă